Saturday, March 28, 2009

PANA CAND ?

  1. Suntem vaccinati cu forta
  2. Suntem amprentati cu forta
  3. Suntem filmati cu forta
  4. Suntem inregistrati cu forta
  5. Suntem cipati cu forta
  6. Suntem impozitati cu forta
  7. Suntem buni de plata pentru pagubele bancilor cu forta

PANA CAND ?


Chiar nu vede nimeni aceste lucruri ? Nu mai sta pasiv in scaun, trimite linkul acestui blog tuturor oamenilor pe care ii stii. Apuca-te si informeaza pe oricine ai ocazia ! Opreste fascismul, opreste totalitarismul !

Contez pe tine !



3 comments:

rachidtemple said...

asa...si ne asculta naiba. eu m-am saturat sa se uite lumea la mine ca la ozn. cui ii pasa?? cei de langa noi au ajuns niste legume, nu-si mai folosesc creierele, primesc fara sa rumege tot ce ne baga astia pe gat.
noi, cei cativa care vedem cum stau lucurile, suntem catalogati ca paranoici. si atunci, pe cine ajuta daca strigam in gura mare ca trebuie sa punem capat acestor nenorociri care vin prea multe si prea repede peste noi? se pare ca oamenii nu-si doresc sa traiasca liberi. isi doresc sa fie controlati. noi nu avem decat sa ne ducem in padure, ca-n bancul ala sec.

Anonymous said...

Ai uitat sa spui ca suntem hraniti cu forta ( micii producatori au fost desfiintati, si ni se vara pe gat mancarea chimica si OMG-urile corporatiilor )....

Ai uitat sa spui ca ni s-a taiat accesul la apa curata, si ni se livreaza apa cu flour , sa devenim docili ...

Ai uitat sa spui ca suntem "tratati" cu forta cu medicamente care actioneaza asupra efectelor si nu asupra cauzelor bolilor ...

P.S. Ma bucur ca te-ai intors pe blog....

Anonymous said...

Eu n-am mai auzit de verbul "a cipa", cultule. Futa-va Dumniezo de prosti!