Thursday, January 31, 2008

in curand - Arhitectii Controlului






http://www.architectsofcontrol.com

Al treilea razboi mondial este in prezent, este un razboi al controlului invizibil, economic, legislativ si ideologic bazat pe centralizare, tradusa prin globalizare, un razboi in care principala tinta si scop este populatia, TU

Societatea Post Umana

Cuplurile de lesbiene ar putea avea proprii urmaşi biologici. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Newcastle din Marea Britanie vor să obţină permisiunea să transforme în spermă celulele măduvei osoase prelevate de la femei. Astfel specia umana se va putea reproduce fara barbati. Astfel cuplurile lesbiene ar putea avea copii care să moştenească gene ale ambilor părinţi. Practic, sperma creată din celula osoasă a unei femei ar putea fi folosită pentru fecundarea unui ovul al partenerei sale.

Mai mult o femeie s-ar putea auto-reproduce cu ea insasi, visul feministelor - nu-i nimic de ras...

mai mult aici
  • Nu este ciudat ca aceste cercetari au loc in Anglia, noul stat politienesc ?
  • Nu e ciudat ca nenea care a clonat-o pe oaia Dolly a fost facut Cavaler de catre regina angliei ?
  • Nu e ciudat ca au aprobat spre comercializare carnea si produse din animale clonate ?
  • Nu e ciudat ca au aprobat in Anglia hibridizari intre embrioni umani cu embrioni ce provin de la animale ?
  • Nu e ciudat ca profesorii din Anglia nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia "mama si tata" si vor trebui sa presupuna ca elevii NU au parinti heterosexuali ?

    INCOTRO NE INDREPTAM ATENT DIRIJATI DIN UMBRA ?

Corporatia Stat

Premierul rus Viktor Zubkov ar urma sa preia conducerea celei mai mari companii din tara, Gazprom, daca actualul presedinte al companiei, prim-vicepremierul Dmitri Medvedev, va castiga alegerie prezidentiale din Rusia, din luna martie, sustine presa din Rusia, citata de BBC. Dmitri Medvedev a fost nominalizat de actualul presedinte rus Vladimir Putin. - sursa HotNews

Deci un prim ministru va controla principala companie de gaze din Rusia si implicit din Europa. Tare nu ?

Wednesday, January 30, 2008

Amprentarea pasagerilor din Suedia

Pasagerii suedezi sunt amprentati intocmai ca si niste detinuti. Sunt amprentati inainte si dupa imbarcarea in avion - link ! Uite tot asa era si prin Germania anilor 30~40, tot felul de filtre, puncte de control, acte si legitimari pentru securitatea cetateanului, asta pana cand Hitler a dat foc parlamentului si a pus-o in carca teroristilor arabi, pardon polonezi... restul e istorie care se repeta si se va repeta pana le va iesi planul - guvernul mondial, planeta puscarie. Urmeaza fascismul si controlul global - deja legile se voteaza fara ca populatia sa mai fie consultata, desi este prim vizata... in fine mi-e scarba, au pus mana si pe Suedia.

Azi o amprentare, maine o cipare !

Al treilea razboi mondial este in prezent, este un razboi al controlului invizibil, economic, legislativ si ideologic bazat pe centralizare, tradusa prin globalizare, un razboi in care principala tinta si scop este populatia, TU

Tuesday, January 29, 2008

Statul Politienesc din Anglia

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport oficial, citat in ediţia de astazi a publicaţiei The Telegraph. Peste 1000 de telefoane sunt ascultate zlnic. De asemenea, în raport se mai arată ca peste o mie de operaţiuni de interceptare au fost fără rost. În unele cazuri, conversaţiile unor oameni nevinovaţi au fost ascultate din cauza unor greşeli birocratice. Actualmente legea permite oricarui sectorist sa intercepteze datele personale (telefon, email, scrisori). Nu cred ca vrei ca politistii de la sectia cea mai apropiata sa iti afle toate preferintele si intimitatile. S.R.I.-ul era mic copil fata de noua odine mondiala si de statul saxon.

Deja Europa se indreapta cu pasi repezi catre chip-uri - link 1, iar tinerii in Anglia sunt indepartati cu unde sub-sonice link 2

Urmariti urmatoarea animatie de 1 minut. Daca aveti probleme cu playerul puteti sa incarcati ultima versine de aici.

Monday, January 28, 2008

Urmareste acest documentar !

Documentarul Surplus Consumerism de numai 49 de minute ca si Planul Inrobirii Globale iti va schimba cu certitudine perceptia asupra societatii si vietii impuse de altii ca sa o traiesti !

Doar primele 5 minute sunt in spaniola, restul este in engelza. Puteti sa-l vizionati full-screen apasand butonul de expandare. Daca aveti probleme cu playerul puteti sa incarcati ultima versine de aici.

Nu uitati sa vizionati si Planul Inrobirii Globale.

Trimite link-urile la aceste doua posturi prietenilor :
http://schimbarea.blogspot.com/2008/01/urmareste-acest-documentar.html
http://schimbarea.blogspot.com/2008/01/planul-inrobirii-globale-video.html

Saturday, January 26, 2008

Planul Inrobirii Globale (VIDEO)


End Game (Planul Inrobirii Globale) este un documentar de aproape 2 ore realizat de jurnalistul Alex Jones. End Game pune sub lupa actiunile si planurile elitei globale. In prima parte documentarul prezinta modalitatile prin care s-au ridicat cartelurile bancare internationale. In a doua parte filmul focuseaza asupra intalnirilor Bilderberg din Ottawa si Istambul. Alex si echipa sa au fost interogati timp de 12 ore de politia canadiana inainte de a le da voie sa iasa din aeroport - halal democartie.

Totodata Clubul de la Roma si Bilderberg prin vocea lui Henry Kissinger in jurul anilor 60~70 au declarat ca vor sa reduca populatia globului cu pana la 90%. Au mers atat de departe incat au construit si un monument in America - Georgia Guide Stones - in care au gravat planul in piatra si l-au tradus in 7 limbi.

Interesant de vazut jocul de culise al asa ziselor fundatii caritabile, paravane de cercetare asupra reducerii populatiei precum si modalitati de a pasa sume de bani enorme de la o generatie la alta fara a platii taxe (SUA, UK, Spania, Franta etc mostenirea se impoziteaza cu 60~69%).

Totodata inainte de a fii cunoscuti marelui public, Bill Clinton si Tony Blair la mai putin 1 an dupa ce au participat la o astfel de intalnire, primul a devenit presedinte, iar al doilea prim ministru. Razboiul din Iugoslavia, Kosovo, ei?

Foarte interesant de urmarit cum parintii ideologiei naziste si a superiorirtatii raselor - respectiv Eugenics au fost englezi, americani sponsorizati de Rockefeller.

Friday, January 25, 2008

Cumparati Saptamana Financiara

Dictonul Bilderberg „Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine!“


Impreuna cu numarul urmator, „Saptamana Financiara“ va ridica inca un subiect grav de reflectie: senzationala carte-dezvaluire „Clubul Bilderberg. Stapanii lumii“, semnata de Cristina Martin.

Prinsi cu grijile, nu mai observam ca proximitatea se schimba pe traiectorii halucinante si punem prea repede asta pe seama unei evolutii naturale ori a fatalitatii. Uitam sa mai intrebam. Iar daca primim raspunsuri, refuzam sa credem. Insa daca ni s-ar demonstra ca un grup de oameni, membri ai unei societati secrete, sunt raspunzatori de mortile fiilor nostri in transeele razboaielor transnationale sau de crizele mondiale, ca tainicele personaje dicteaza din umbra pretul painii, al benzinei sau absenta de maine a locurilor noastre de munca, poate ca am deveni mai atenti.

Articol aici

Thursday, January 24, 2008

Nastase spune adevarul pentru prima oara


Intr-un interviu la radio Nastase explica de ce nu le pasa reprezentantilor UE de Romania. Dar de ce, n-a vorbit aceste lucruri cat a fost la putere ?

„Si atunci, baietii astia au spus: „Ba, daca voi nu vreti sa va uitati si la sertarele alea cu bani, foarte bine. Ca noi oricum v-o tragem acolo in Romania, ca v-am trimis Carrefour, Metro, eu stiu ce, va vindem bunuri de larg consum, v-am trimis bancile noastre si va indatorati acolo si deveniti pana la urma sclavii nostri pe o perioada lunga de timp.

Ca trebuie sa platiti la fel ca americanii, care sunt foarte liberi, dar sunt de fapt sclavii bancilor, platesc toata viata si de asta nu au curaj sa-si injure sefii, pentru ca daca ii dau afara de la serviciu, raman cu creditul in mana si trebuie sa se sinucida, ca nu mai au ce sa faca, ca daca au luat o nota proasta ca si-au injurat seful nu ii angajeaza nimeni in alta parte”

Oare sunt in stare romanii sa perceapa realitatea crancena exprimata de Nastase, sunt in stare sa treaca peste limbajul de cartier ?


Wednesday, January 23, 2008

Soros prezice cea ma puternica recesiune din ultimii 50 de ani

  • Soros prezice cea ma puternica recesiune din ultimii 50 de ani -aici

  • Scriam mai demult de o alta prezicere a lui Soros legata de inversarea polilor economici

  • Soros stie !

Tuesday, January 22, 2008

Grupul Bilderberg

Va rog sa urmariti urmatoarele materiale pentru a putea intelege actualele cauze ale recesiunii mondiale, precum si scopul final al globalizarii. Cine sunt membrii grupului Bilderberg si care este scopul acestora ?

Citeste aici si aici despre acest grup secreto-discret...

Friday, January 18, 2008

America in Prezent


Ce prognozam aici s-a adeverit.
Datorita recesiunii din America atent orchestrata de grupul Bilderberg, bursele din Asia si Europa au inregistrat pierderi luni. Bancherii doresc sa faliminteze din nou economia pentru a cumpara corporatii la pret de nimic. Este acelasi joc pe care Rotschild l-a facut dupa batalia lui Napoleon de la Waterloo (video).

Astazi :
bursa din Frankfurt cade 5.4%
bursa din Londra cade 3.6%
bursa din Paris cade 6.7%
bursa din India 7.4%
bursa din Hong Kong 5.5%

In disperare de solventa smecherii de pe Wall St. vand tot ce apuca la cumparatori straini, la fonduri suverane straine in principal din Asia si Arabia. Cu toate astea, fondurile nu sunt destule pentru a acoperi vidurile institutiilor financiare care au inregistrat pierderi imense de pe urma creditelor proaste.

Planul lui Bush este umilitor si neserios pentru orice investitor profesionist. Daca nu stiati, planul consta in a distribui $140 de miliarde la masele de oameni din clasa mijlocie inferioara, pentru a stimula mersul la cumparaturi (care reprezinta peste 70% din PIB-ul american). Evident acesti bani vin tot din bugetul national, deci se adauga la viitorul taxelor americane... Echivalentul unei tablete de glucoza la un hipoglicemic.

Citeste si :

Sistemul Ocult vs. Societatea



Sunt 2 sisteme abstracte de organizare a informatiei si a materiei - piramida si sfera. Noi oamenii "am ales" piramida. Pun ghilimele pe "am ales" in sensul ca asta ni s-a impus din timpuri stravechi.

De catre cine ?
Pai cine erau faraonii, papii, imparatii si regii - alesi ai zeilor, intermediarii dintre noi si Dumnezei. Cele mai vechi religii, legendele si miturile spun ca la-nceput oamenii au fost condusi de catre zei, apoi acestia au plecat si au lasat niste alesi sa guverneze in locul lor. Si daca a fost asa si daca nu, e clar ca o "elita" a avut misiunea de a ne guverna.

government - gubernare (latina, a conduce), Kubernar (greaca veche, a da directia) + mente (latina minte).
government = controlul mintii

Aceasta piramida sociala despotica a functionat transparent pana la finele Evului Mediu cand oamenii au realizat ca imparatii si papii sunt doar oameni, nici macar niste "unsi" ai domnului, doar o elita decazuta. Am fost conditionati de catre zei si mai apoi de catre alesii lor - elita sa gandim si sa ne organizam piramidal, ierarhic, sa fim ignoranti si iresponsabili pentru a fi nevoiti sa fim platiti, creditati, guvernati, controlati.
Societatea te vrea obedient nu responsabil.
Oamenii responsabili de actiunile lor nu au nevoie sa fie guvernati.

In acest cerc vicios numit sistem sau societate, pentru a supravietui ne-am format un mecanism/algoritm de gandire si interactiune extrem de limitat numit ego. Ego-ul subjuga mintea, subconstientul si spiritul. Ego-ul nu este ratiune, este ratiune limitata, perspectiva limitata. Intre indivizi ego-ul este cel mai comun element - mintea este diferita, amintirile diferite, spritele sunt diferite. Ego-ul, respectiv regurile dupa care gandim si interactionam sunt aproape identice la toti. Astfel in loc sa fim oameni care gandesc am ajuns sa fim oameni ganditi, programati dupa chipul si nevoile elitei globale.


Atata vreme cat vom avea o societate piramidala in care o mana de indivizi iau deciziile si au puterea indiferent de forma de manifestare comunism, capitalism, fascism, stat religios, monarhie toate duc in aceeasi directie - cumularea de resurse, putere si autoritate de catre o elita - putere pe care o vor folosi in scopuri proprii. Spunem ca istoria se repeta - normal in esenta pastram acelasi timp de organizare.

Sistemul de organizare piramidal politic si economic nu face decat sa minimizeze individul, il adoarme in ignorantza - intr-un sistem piramidal altii iau deciziile pentru tine, iar tu iei decizii pentru altii. Nimeni nu ia decizii pentru el. Lumea nu gandeste, lumea este gandita.
Toata lumea are nevoie de superiori si de subalterni.
Este un sistem opresiv bazat pe putere si control.

IMPORTANT

Banii ar trebui sa fie doar un mijloc de schimb al timpului prestat in producerea unor bunuri sau a unor servicii pentru a se evita trocul. Pretul unui produs sau obiect in societatea noastra este dat exclusiv de cerere vs oferta si nicidecum de timpul investit in realizarea lui, materii prime, etc. Asta ca mecansim pe termen lung da nastere unei legi de atractie a bunurilor concentrarea banilor in mana unei elite (ban la ban trage). Se zice ca 3~6 % din populatia globului detine 90% din resursele/bunurile de pe pamant.
Acest model unidimensional nu ii este ergonomic omului, ci corporatiei in sine ca si principiu abstract, nici macar angajatilor care lucreaza pentru corporatii intrucat ei sunt oameni obisnuitzi… practic s-a ajuns la o utopie in care am creeat un sistem care ne este potrivnic, noua celor multi.

Mai mult in acest documentar click

De partea cauzei :



Saturday, January 12, 2008

Au aprobat carnea si produsele alimentare din animale clonate

In ciuda faptului ca sa stie ca majoritatea animalelor clonate mor prematur datoria diverselor boli de sistem procese de imbatranire premature si cancere - in Europa s-a dat unda verde la comercializarea carnii si produselor rezultate din animale clonate.

Sa mai spun ca hormonii, precum si alte enzime din lapte si carne trec in corpurile noastre, iar aceastea executa secventele de cod...

„Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine!“

Cititi articolul in engleze complet
si in romana aici

Wednesday, January 9, 2008

Transa Colectiva

Comoditatea preluarii mesajului audiovizual a facut ca telespecatatorii sa accepte bucurosi informatii prefabricate subtil malefic, aranjate si decupate, care le capteaza atentia, transformandu-i astfel, din fiinte care ar trebui sa gandeasca in fiinte gandite.

In fata micului ecran, vrand-nevrand, fiinta umana isi formeaza psihologia de consumator, devine foarte receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generand boli psihice), asa cum este alcoolul pentru un betiv sau cum sunt tigarile pentru un fumator.

Libertatea telespectatorului de a alege este limitata, lui i se propun emisiuni special create, avand scopuri prestabilite, fiecare din ele avand un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la serviciu este foarte receptiv (pasiv) in fata televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fara nici un discernamant mesajul primit.

Un element esenţial pentru înţelegerea mijloacelor de comunicare video-audio este efectul hipnotic al acestora. Neuropsihologii demonstrează că televiziunea, indiferent de emisiunea vizionată, are ca prim efect introducerea cortexului telespectatorului într-o stare semihipnotică (unde cerebrale alpha). Aceasta explică atracţia pe care mass-media audio-video o exercită asupra tuturor, însă mai cu seamă asupra copiilor. Este imposibil de găsit o activitate prin care copiii să fie liniştiţi atât de repede şi aproape imobilizaţi pe o perioadă lungă de timp, aşa cum se întâmplă atunci când sunt aşezaţi în faţa televizorului. De altfel, acesta este şi motivul pentru care părinţii şi, în unele cazuri şi educatorii, folosesc televizorul ca sedativ.

Depersonalizarea individului si transformarea creierului acestuia intr-o gelatina inerta sunt din ce in ce mai evidente. La urma urmei nu se doreste decat obtinerea unor zombie care sa munceasca mult si sa consume pe masura.

Falsificare Alegerilor in SUA 2008

http://www.youtube.com/watch?v=PiiaBqwqkXs - masini care falsifica votul
http://www.youtube.com/watch?v=-ecdkCVD7mM - programator care depune marturie

Ron Paul a castigat "straw polls" pe intreaga America. Priviti insa siteul acesta, sus nici nu apare :
http://www.usastrawpolls.com/2008/total-wins.html

Straw polls sunt repetitii pentru vot, cu aceleas reguli ca la vot, dar rezultatele nu se iau in considerare. Desi Ron Paul a castigat mass media ii da in continuare cu Obama, Clinton etc, ignorandu-l pe Ron Paul

Cine e Ron Paul :
http://video.google.com/videoplay?docid=24...596651631&q
Desigur ca e ignorat.

Ron Paul apare cu 0 voturi in New Hampshire desi unii l-au votat. Chiar daca pierdea acei putini care l-au votat trebuiau sa apara, dar nu apar, are 0 voturi : http://www.youtube.com/watch?v=MBfmksI_wYY
Asta dupa ce a castigat la repetitia de vot in 26 de state americane inclusiv New Hampshire.