Tuesday, December 30, 2008

2008 Concluzii Financiare

Stirile negative se acopera unele pe altele. Multi vor scrie si se vor pierde in detalii. Cu adevarat importante sunt urmatoarele 3 aspecte cu nuantele aferente :

Criza Mondiala a Fost Creata Artificial
Scopul - saracirea clasei de mijloc si acceptarea "guvernarii economice mondiale" ca sa il citam pe Sarkozy. La doua luni de la adoptarea cu forcepsul a planului de urgenta privind salvarea bancilor americane, intrebarile se amplifica. Unde sunt banii? Pe ce s-au dus 700 de miliarde de dolari?
Intrebati de Associated Press, reprezentantii a 21 de banci au refuzat sa spuna ce au facut cu banii. «O parte i-am imprumutat prin credit. O alta parte nu i-am imprumutat. Nu am dat pana acum explicatii despre ce facem cu banii si nici nu intentionam s-o facem de acum incolo», a declarat plin de aroganta Thomas Kelly, purtatorul de cuvant al JPMorgan, care a primit nu mai putin de 25 miliarde de dolari (de la stat din taxele populatiei). mai mult>>

Nasterea Statului Politienesc Armat "spre binele cetateanului"
Scopul - controlul populatiei in stil totalitarist. Un raport realizat de US Army War College spune ca agravarea crizei economice pe care o traverseaza Statele Unite ar putea duce la miscari de protest si violente care ar face necesara interventa militara. Raportul obliga subtil pe liderii militari sa-si reorienteze prioritatile pentru a apara ordinea domestica si securitatea persoanei. Pe scurt aia crapa de foame in timp ce bancherii primesc prime si sute de miliarde (din taxele populatiei) pentru care nu dau socotela, iar daca oamenii se vor revolta impotriva conducatorilor corupti vor fi impuscati de brutele din armata. mai mult>>

Paie peste foc. Discriminarea caucazienilor (albilor) este incurajata in Uniunea Europeana, ba chiar este facuta litera de lege. Aberant si paradoxal combaterea discriminarii prin discriminare mai mult>>

Criza Incalzirii Globale a Fost Creata Artificial
Scopul - impunerea de noi taxe pe consum (carbon, poluare, taxe auto etc), practic scaderea nivelului de trai al sclavilor, iar din banii proveniti finalizarea operatiunilor de terminare a procesului de guvernare mondiala. Pe de alta parte anul 2008 a fost cel mai friguros an din ultima suta de ani. Mai mult>>

Inversarea valorilor, hoas si criza. „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala“ - David Rockefeller.

10 comments:

Anonymous said...

Criza Incalzirii Globale a Fost Creata Artificial

Acest lucru nu mai este de mult un secret.

Vezi de exemplu topicul de pe Forum.Atei.Ro intitulat: Influenta masiva a oamenilor asupra climei - o religie.

Anonymous said...

ai vorbit intr-un alt post de o organizare sferica. cum vezi tu aceasta organizare?

Anonymous said...

sal esti interesat de un link exchange??

www.timisnews.blogspot.com

Anonymous said...

http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html

Schimbarea, vreau opinia ta !

Juggernaut said...

In primul rand datele de pe pasaport se citesc wireless, adica de la distanta ; asa incat oricine are un astfel de cititor si se plimba printr-un aeroport scoate cateva sute de identitati si apoi isi alege...

Anonymous said...

Ce vroiam sa iti spun .....este ca nu esti singur !Blogul tau rasuna tare rau ,chiar daca nu am eu timp sa fiu activ prin anumite comentariii , sondaje , rating sau ...altele !Probabil sunt multi plecati pe afara care se inspira din ceea ce scrii tu si altii, !Fa o in continuare si daca se poate si mai urat, altfel fraerimea de pe forumuri vor ramane fraeri la infinit ! Eu reactionez la modul practic!Aveam nevoie sa fiu informat ! Se vor trezii si ei , poate in 2012. ! Ciao !

Anonymous said...

cum reactionezi tu la modul practic?

Juggernaut said...

informez lumea, trezesc oamenii la adevarata realitate...

suntem unde suntem si "astia" sunt unde sunt deoarece oamenii nu sunt constienti de sursa si de adevarate lor lor probleme...

Cand un procent covarsitor vor stii ceea ce se inatampla, sistemul actual nu va mai functiona si se va schimba de la sine, in mod natural.

Anonymous said...

Servus oameni!
Va recomand:
http://thezeitgeistmovement.com/

SSB

Unknown said...

Ca multi altii probabil, am intalnit acest blog cautand anumite informatii legate de ´´realitatea´´ (sau irealitatea?...) CU CARE SUNTEM INCONJURATI. Si asa am ajuns aici. Sincer sa fiu, nu ma asteptam sa gasesc toate aceste informatii reunite in limba romana.
Felicitari pentru toate astea si pentru timpul pe care il petreci incercand sa aduci la lumina cateva din afacerile necurate puse la cale de catre cei ce doresc STAPANIREA LUMII.
Ar fi foate multe de spus in ceea ce priveste intentiile si modul in care ei doresc sa impuna toate aceste masuri menite sa duca la O Noua Ordine Mondiala. Insa eu m-as opri asupra unei caracteristici comune acestor persoane: UNIUNEA DINTRE EI AVAND CA SCOP ATINGEREA OBIECTIVELOR. De ce tocmai asta? In aproape toate posturile citite pana acum am vazut ca intrebarea cea mai des aparuta este: Ce putem face pentru a opri masinaria infernala? Ce e de facut? Este intrebarea care urmareste ca un fir rosu majoritatea comentariilor la articolele din acest blog. Sincer am ramas surprins de aceasta intrebare. De ce se repeta atat de des?
Parerea mea este ca, ceea ce ei au reusit pe deplin sa distruga este tocmai increderea omului in el insusi. Asa cum la fel au reusit sa dinamiteze comuniunea si dialogul intre persoane. Multe din ideile exprimate in acest blog indica clar o aversiune catre turma sau colectivitate si imping involuntar catre individualism. In sa eu va spun ca nu poate exista individualism fara colectivitate. este imposibil sa sustii un tavan cu o singura columna. Individul nu poate trai in afara colectivitatii, nu poate fi liber in afara colectivitatii.
Insa despre care libertate vorbim? Libertatea de miscare? Ne-o pot lua, insa nu este cea mai importanta. Libertatea de exprimare? Nu putem spune, cel putin pana acum, ca nu suntem liberi sa ne exprimam ideile. Ca nu ne apartin noua in totalitate, ca sunt produsul personalitatii noastre si al influentelor la care am fost supusi, este alt subiect, insa da, putem spune ca avem libertate de exprimare. Eu as dori sa vorbim de LIBERTATE ca stare interioara. De ce? Pentru ca eu cred ca acesta este raspunsul la toate intrebarile si problemele cu care ne confruntam. Marea majoritate a oamenilor nu doresc sa fie LIBERI cu adevarat, pentru ca LIBERTATEA inseamna mult mai mult decat credem, mult mai mult decat definia o spune. Libertatea inseamna RESPONSABILITATE. Si cati oameni doresc cu adevarat sa fie reponsabili? Marea majoritate asteapta solutii, vor sa li se spuna ce au de facut, au nevoie de guverne si de legi, de politie si de organisme care sa le tina in frau IRESPONSABILITATEA generata de falsa idee despre libertate. Cu adevarat va spun ca, din nefericire, rasa umana nu a ajuns inca la stadiul in care sa poata si sa trebuiasca sa fie LIBERA. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt de acord in absolut cu ceea ce mai marii timpurilor fac. Ne indreptam spre cea mai neagra perioada din istoria omenirii, spre o sclavie general acceptata, spre ceva ce omenirea nu a mai cunoscut pana acum. As spune ca asistam din multe puncte de vedere la involutia rasei umane.
Eu v-as propune sa redescoperim individualiatea prin prispa colectivitatii in care traim, sa intelegem ca numai asa putem sa razbim. NU este nevoie de o revolutie. Nici o revolutie din istoria omenirii nu ne-a facut mai buni, ba din contra.