Thursday, July 31, 2008

Cum sa iesi din sistem !

Ce te tine pe loc ?
De ce esti inca sclav ?
De ce umanitatea este exploatata milenar de o mana de oameni ?


1. Prostia este prima pe lista pacatelor libertatii si trebuie considerata pacatul principal in societate si istorie. Este pacat ca prostia nu e dureroasa. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranta intr-o societate care creste considerabil in stupiditate. Aici se incadreaza si cei care isi urmeaza drumul tinand cont de absolut tot ce li se spune. Mijloacele de informare promoveaza o prostie cultivata ca atitudine, care nu este doar acceptata ci si laudabila (docilitatea este considerata o virtute de catre sistemul ticalosit). Oamenii trebuie sa invete sa vada prin 'trucuri' si nu-si pot permite sa fie atinsi de prostie si manipulare.
"Cel mai bun argument împotriva democraţiei este o discuţie de 5 minute cu un votant obişnuit" - Winston Churchill

2. Vanitatea - sistemul te maguleste sa muncesti peste masura si sa consumi pentru fericire si normalitate, traduse eventual ca si apartenenta la grup. Aceasta greseala este la egalitate cu prostia prin modul in care sunt pastrati banii in circulatie in zilele noastre. Natura fiecaruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent daca acesta este justificat sau nu.

3. Asimilarea - Este greseala de a te conforma opiniei si dogmei pe care initial nu o accepti. Aceptarea acestui compromis inseamna asimilarea ta in masa de carne inerta, transformarea si schimbarea ta in ceva care urasti si dispretuiesti ; paradoxal oamenii se asimileaza inconstient pentru a fi acceptati exact de acei oameni pe care-i urasc si dispretuiesc.

Sistemul de asimilare porneste din copilarie, din gradinitele si cresele devenite peste noapte obligatorii, scoala (indoctrinare), religie (indobitocire) - practic impunerea unei scari de valori false. O copilarie sintetica va atrage automat o viata sintetica. Totodata mental vei fi dezarmat, vei fi orbit - sistemul iti va sterge orice urma de bun simt care te-ar mai putea slava.

4. Autoamagirea este un alt pacat important. Mondial "idealul" suna cam asa: o munca bine platita si iluzia ca o vom duce mai bine, salariu mai mare, loc de munca mai bun = fericire. Am devenit sclavii unor iluzii si mai grav, este ca si atunci cand le vedem ne facem ca nu observam. Frumoasa viata pe care o ducem: tragem ca hamalii sa platin niste impozite si taxe puse de niste degenerati, facem si doi, trei copii pentru diversificare si la batranete asteptam sa murim cu gandul ca ce rahat mare am realizat. Am fost prinsi de mitul carierei si a reusitei in viata. Dependenta fata de sistem prin intermediul ratelor la banci este firul care ne tine in lesa.
5. Conformismul - evident, din punct de vedere social. Vulgul intotdeauna va judeca ideile noi prin prisma omului care le-a emis si nu a logicii sau a eticii. Oamenii imita si se compara intre ei ; oamenii doar au senzatia ca gandesc. Iti dai seama cum se nasc alegerile si deciziile lor de fapt, cum pot fi influentate. Foarte putini gandesc cu adevarat. Prostii urmeaza 'turma', lasand o entitate impersonala (statul, corporatia, scoala, corectitudinea politica) sa dicteze. Cheia este sa fii propriul Stapan si sa nu te lasi inrobit de "nascocirile" majoritatii care defapt sunt atent implantate de catre o elita.
"Scepticismul este primul pas spre adevăr" - Denis Diderot

6. Lipsa de perspectiva poate aduce multa suferinta pentru un om. Invata sa diferentiezi adevaratele dorinte de influentele societatii (trenduri). Niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere cine esti, ce ai devenit. Noi facem istoria acum, in fiecare zi. Pastreaza intotdeauna in minte o ampla imagine istorica si sociala, raporteaza-te atat la tine cat si la grup, societate. Traieste in prezent, dar nu scapa din vedere viitorul.

7. Religia contra Spiritualitatii
- fii constient ca religia este doar o metoda de indoctrinare fortata a lumii, este primul pas catre globalizare - impunerea unei religii (dogme) cu de-a sila. Odata dogma insuflata oamenii gandesc la fel, deci vor actiona la fel, se vor supune aceluiasi stapan si set de reguli pe care culmea stapanii niciodata nu le vor respecta. In plina epoca crestina regii aveau in mod oficial curtezane si concubine. Crestinismul a nascut robul din evul mediu, taranul incult asuprit de feudali. Actualmente taranul s-a transformat in pinguin care sacrifica prezentul pentru eternul maine.

8. Egoul impus - Trebui sa incepem sa oprim imitatia ce are loc zilnic in viata noastra, sa ne scuturam de influente si conditionari impuse de societate ca sa putem gandii liber ! Egoul nu este ratiune, este ratiune deformata, limitata, impusa - ca si mecanism de gandire valideaza doar informatiile benefice individului sau grupului din care face parte, informatiile contrare sunt ignorate sau chiar considerate false. Ego-ul este un cenzor al mintii si al deciziilor.

Egoul este cel mai comun element indivizilor dintr-o anumita societate. Egoul este o conditionare, un algoritm implantat sub care mintea este dresata sa functioneze (stramb, evident) dupa cum vor unii (regii, comunistii, capitalistii, preotii, corporatistii etc).
"Toate partidele fără excepţie sunt forme de absolutism când caută puterea"- Pierre-Joseph Proudhon

9. Lipsa de estetica - Estetica este ceva personal, subiectiv, reflecta propriul caracter, dar exista si sensuri universal-valabile ale placutului si frumosului care nu pot fi negate. Actualmente suntem inundati de kitch, de prost gust, de bumbastic si de socant de dragul socului... prin propagarea uratului asistam la o inversare a scarii de valori - manipulare.

10. Moartea - Guvernele cheltuiesc miliarde de dolari pe secunda pe razboaie, pe drumuri, pe poduri si borduri - dar niciun cent pe o tehnologie de prelungire a vietii. Am fost indobitociti de religie si sistem sa credem ca o fiinta complexa precum omul este normal sa moara. Principala cauza a coruptiei este imbatranirea, multi actioneaza in virtutea "o viata am"... Oamenii nu isi permit luxul verticalitatii atunci cand corpurilel lor se degradeaza - nu vei fii tanar pentru totdeauna. Evolutia spirituala ? La ce bun sute de renincarnari daca memoria iti este resetata defiecare data ? Care ar fi scopul decat controlul tau, o tot iei defiecare data de la zero sa te joci de-a sclavu', Sisif, Oburus, sarpele care isi inghite coada. S-a ajuns sa iti pierzi 27 de ani in scoli doar ca sa poti profesa o meserie. Populatia este intr-o cretere continua - de unde tot vin sufletele astea ? Crezi ca toti oamenii au suflet / spirit ?

"Cum se face că ştim atât de puţin, deşi avem la dispoziţie atăt de multă informaţie?" - Noam Chomsky


Eu, ca si altii - defapt nu scriem pentru desteptarea maselor care prin excelenta nu citesc mai nimic, ci pentru cei care vor sa devina puternici sau sunt deja.

Let there be light

NOI suntem observatorii !
NOI va impartasim observatiile noastre.
Voi vå alegeti viitorul !




46 comments:

Anonymous said...

Excelent post!!!

De ce 31 Iulie 2008 este finalul acestui blog?!?!?!

originar said...

chiar asa, de ce finalul :P ? blogul tau e trecut la mine in favorites, si in fiecare zi cand ajung acasa il deschid sa vad ce ai mai postat....:)

Juggernaut said...

pai ce era de spus am spus, acum nu as face decat sa ma repet si sa tot pun stiri despre propagarea fascismului si controlului odata cu globalizarea...

Anonymous said...

ziceai ca faci un altgoritm
cum sa ne dam seamna
sa evadam

iti stergi blogu?

Anonymous said...

Hmmm... yes... good point!

Oricum, great job!

Anonymous said...

mai aflam stiri noi, dar acum banuiesc ca scopul era sa ne faca interesati , sa cautam singuri "stirile"

acum sa speram ca nu o sa dispara in mod subit :))

Anonymous said...

Hei, nu pleca ! N-ai spus tot ce era de spus, si ai omis cea mai interesanta parte !
Concret : nu ne-ai spus care-i treaba cu extraterestrii aia ... Varianta cea mai logica pe care eu am vazut-o, este a lui Tony victor Moldovan, dar ma interesa foarte tare parerea ta.
Nu mi-o spune pe aia cu dovezile de-a lungul istoriei ca extraterestii au fost si sunt aici, si ca ei sunt D-zeii la care omenirea se inchina, ca asta stie tot ( aproape ) omul ....
Si da, ai putea sa-ti deschizi rubricuta cu stiri despre Matrix ( sistem ) ...
Iar daca gasesti calea de a iesi din Matrix .... sa ne-o spui si noua ...

Anonymous said...

I'll be missing you...:(

Juggernaut said...

Dubsot a spus cel mai bine "scopul era sa ne faca interesati , sa cautam singuri "stirile"

as mai adauga si faptul ca am incercat sa arat toti algoritmii care contribuie la perpetuarea sistemului, respectiv a transei colective...

Anonymous said...

man, dar lasa si tu niste date de contact, cum mai dam de tine pe viitor, mai schimbam o vorba gen aiurea.

Juggernaut said...

pai am sa mai verific blogul din cand in cand...

Anonymous said...

pai atuncea fa o pagina laterala pt impresii si mesaje gen adio.
pe care sao mai verifici din cand in cand.
ca aici au inceput sa se stranga comentz.
pupici.

Anonymous said...

Prietene, eu cred ca glumesti ... Ma refer la ultimul tau articol. cum crezi ca putem iesi din Mtrix, daca suntem non-conformisti, daca avem libertate intarioara, daca nu suntem indoctrinati de religii,etc. ?
Atata timp cat trebuie sa mergi 8 ore/zi la munca, sa-ti castigi banul cu care te intretii, te numesti SCLAV in MATRIX. Esti DEPENDENT de Matrix ! De aceea cred, ca iesirea din Matrix, la modul fizic ( nu doar ca in mintea mea am constatat ca sistemul exista si cum functioneaza ), este castigarea independentei financiare. Intrebarea este... CUM ? Cine are raspunsul la aceasta intrebare, are sansa de fi liber. Cine nu...poate fi liber doar in forul lui interior, dar in lumea de afara, tot sclav ramane. Parerea mea....
Si totusi, nu postezi si partea cu extraterstrii ? Eu tot astept cu interes !

Juggernaut said...

castigarea independentei financiare... corect ! Ce spuneam eu ca pacat capital - prostia... din viata si sistem scapa cine poate, legea naturala, concurenta.

Din aceasta cauza urasc sistemele socialiste si religiile "egalitariste" - ambele construite in jurul idiotului aka cetateanul model.

Juggernaut said...

Oamenii sunt o creatie imperfecta a unui dumnezeu imperfect. Biblia face o confuzie punand egal intre Dumnezeul care a creat universul si dumnezeul care a creat oamenii.

Oamenii au fost creati ca scalvi, este scris in codul nostru genetic. Putini sunt aceia care sezizeaza lipsa de libertate, majoritatea procreaza alti viitori sclavi...

Anonymous said...

"Oamenii au fost creati ca scalvi, este scris in codul nostru genetic. Putini sunt aceia care sezizeaza lipsa de libertate, majoritatea procreaza alti viitori sclavi..."

Stiu la ce te referi aici si o sa parafrazez o replica dintr-un film: "Guns don't kill people, mutha-fuckah, PEOPLE KILL PEOPLE!". Asa o sa zic si io ca "NU Dumnezeu (cel care o creat Universul) o creat oamenii ca sclavi, ci OAMENII (Dumnezeul celalalt de care vorbesti) inrobesc oameni."

Juggernaut said...

exact, am scirs aici despre asta :

http://schimbarea.blogspot.com/2007/04/despre-sistem-si-societate.html

ma repet d'asta nu mai postez...

Anonymous said...

Doua idei cu actori:
*Actorul -V Seicaru, stii tu de ce:)
*Adevaratii actori ies din scena in aplauzele multimii...Cel mai bun actor se identifica cu rolul sau.Pentru mine esti un Arhanghel al Libertatii, pe care probabil o iubim apriori...si pe care-o lepadam in momentul in care consimtim sa ne inregimentam in turma.Multumesc.

Anonymous said...

mmmmm....pacat ca pleci, dupa cum se pare.
dar nu conteaza.....
uite un mica dar din partea mea

informatii despre film
http://www.imdb.com/title/tt0096256/

trailer
http://www.youtube.com/watch?v=phlqKx_8Xe0&feature=related

filmul
http://video.google.com/videoplay?docid=-9005367754264973286

torrent
http://www.mininova.org/tor/1439334

c ya in the funny papers, man...

Juggernaut said...

thanks il stiam. Itit recomand THX 1138

www.imdb.com/title/tt0066434/

Francisc Ford Copolla si George Lucas (banuiesc ca nu stiai ca au lucrat impreuna la inceput)... realizat inaintea Razboiului Stelelor.

THX 1138 film de mare success la public pe care corporatia Universal Picture a decis sa-l puna intr-un sertar...

un mic trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=BLNaYQKxI8M

Idea filmului : societatea viitorului, dupa fuzionarea corporatiilor, globalizare , stat matca fascist, oameni cipati, supravegheati video 24/24. Unul dintre oameni reuseste sa scape din sistem pana la urma.

Anonymous said...

maestre,
cu stilul tau de analiza a realitatii in care traim ai reusit sa-i pui pe ganduri, pe multi !
Totusi ai lasat senzatia c-ar mai fi fost de spus multe !
Ma rog,
Mai poti recomanda niste documentare sau filme destepte ?

Anonymous said...

si totusi, ma-ntreb daca nu exista si alte cauze de incetare a postarilor
cum ar fi ...instinctul de conservare !

pentru ce ce-ai scris aici, depaseste cu mult perimetrul unui anumit tarc, dand idei periculoase multor mioare !
Si logic ar fi - ca-ntr-o confirmare c-ai avut dreptate - sa existe vreo pisica expusa pe undeva, la vederea cuiva !

Stii, m-am tot uitat cu atentie la ultimele comentarii ale tale, sa vad daca modul de exprimare difera cumva !
Si pentru orice eventualitate, am purces la un copy-blog ! :D

Juggernaut said...

@iavaleriana - sa nu devenim paranoici total...

Cum am spus nu vreau sa floodez blogul de postari care vor tot arata practicile fasciste ale guvernatilor din UE si SUA aplaudate la scena deschisa de prostimea exploatata prin taxare si rate...

La prosti, la ignoranti si comozi eu le-as pune cipuri cu mana mea. Ignoranta are un pret. In Noua Ordine Mondiala prostia o sa doara.

Ce sa tot explic ? cum oamenii din comoditate se impart milenar in 2 categorii sociale - exploatati si exploatatori ?

Cum "Prostia" naste monstri, iar "Ignoranta" ii hraneste ?

Ce sa tot scriu ? In opinia mea tot de ceea ce ai nevoie sa te iluminezi si sa iti incepi evadarea se afla pe acest blog.

Anonymous said...

strongvaleriana, vezi ca faci cu ratia si fa-ti cont aici http://tracker.conspiracycentral.net/index.php , nu neaparat in ordinea asta :)
ai documentare, cursuri, etc. dar filtreaza ce gasesti acolo, nu tot ce zboara se mananca.

Anonymous said...

Prietene, tot astept cu incredere sa o zici pe aia cu extraterestrii ... Sau sa incep sa cred varianta aia cu pisica, expusa de Iavaleriana ?

Cred ca ai face un bine multora, daca ai vorbi desre protocolul Bob Beck ( functioneaza incredibil de exact ) : http://www.sharinghealth.com/beckprotocol/whatismt.html
http://www.health-science-spirit.com/beckinterview.html

WOLF said...

...despre originile omenirii...am citit atent cele scrise aici...se pare ca suntem de acord pana la urma in cel putin 3-4 puncte...suntem creati de EL...sau EI..cu un scop anume....si ca intr-o zi vom afla mai multe...WOLF

WOLF said...

...despre originile omenirii...am citit atent cele scrise aici...se pare ca suntem de acord pana la urma in cel putin 3-4 puncte...suntem creati de EL...sau EI..cu un scop anume....si ca intr-o zi vom afla mai multe...WOLF

Florin Cosma said...

www.camaradart.ro gasesti acolo id-ul meu de yahoo, astept sa vorbim.

Florin Cosma

Iesirea Din Matrix said...

Cei care doresc sa afle mai multe titluri de filme si documentare la subiect puteti sa va aruncati un ochi si aici http://fymaaa.blogspot.com/2008/09/top-300-filme-si-documentare-netraduse.html

Anonymous said...

Ma bucur ca ai facut un astfel de blog, incet incet lumea se va trezi la adevarata realitatea data de potentialul personal interior "illimitat" aplicat...

Anonymous said...

RESPECTELE MELE!ABIA TI-AM DESCOPERIT BLOGUL SI PUR SI SIPMLU RAMAN SOCATA LA CATA PROSTIE EXISTA PE LUME.ADEVARUL E IN FATA NOASTRA SI NU IL PUTEM VEDEA...!

Anonymous said...

Servus oameni buni!Cateva repere pentru cei care-si cauta calea spre trezire.Pentru cei care cauta adevarul in religii, daca cititi Biblia trebuie sa cititi si Apocrifele si Gnosticii. Pentru o intelegere mai profunda a majoritatii religiilor, cititi si capodopera lui Mircea Eliade *Istoria religiilor si a ideilor religioase*, pentru a intelege in ce perioada istorica au aparut si luat amploare acestea, precum si mediul social si politic care le-au facilitat aparenta.
Deasemenea, inca un mesaj in puzzelul imaginii cautate poate fi gasit in cartea lui Scarlat Demetrescu *Din tainele Vietii si ale universului*. Interesant de citit este si cartea lui Oscar Kiss Maerth *Inceputul a fost sfarsitul* (germ.: Der Anfang war das Ende). Sa fim intelesi: In aceste carti, ca si in altele, sunt mesaje care se cer descoperite de cititor in functie de nivelul sau de cunoastere, simtire, constiinta. Abea cand ajungem sa descifram cat mai multe mesaje, putem sa ne alcatuim o imagine despre viata, lume, adevar, univers, noi insine....Pentru ``mozaicul Adevarului`` ne trebuie cat mai multe pietricele....Succes in cautare!

Baldovin said...

Pana la urma toti oamenii au fost la fel de "prosti". De fapt "desteptaciunea" unora se datoreaza faptului ca "prostii" le-au luat activitatile plictisitoarde si le-au permis sa se "destepte". Armele au fost factorul cheie; prostii au fost tinuti prosti cu ajutoraul amenintarii armelor. adica li s-a propus un targ: muncesti pentru noi/ne dai din avutul tau sau te omoram. Daca accepti un astfel de targ e clar ca tot neamul tau sa fie prosti pe vecie...

Vanitatea unor astfel de oameni este doar o palida incercare de contracarare a "prostiei" initiale.

Ca sa nu fii afectat de "asimilare", "compromis", "autoamagire" e aproape imposibil.

Nu renunta! Continua sa scrii!

Anonymous said...

cum veizi organizarea sferica a societatii?
cum putem depasi sistemul?
uf si am o gramada de intrebari dar nu stiu cum le formulez.
sper sa scrii un post despre cum vezi tu organizarea sferica a societatii.
ar trebui sa iesim in strada si sa spunem ca noi nu mai vrem sa traim asa. eu nu am nevoie de elita si de nici un stapan. eu nu mai am nevoie de nimeni care sa-mi conduca viata si sa imi puna o melodie dupa care sa ma oblige si constranga prin legi ca sa dansez pe ea. organizeaza o manifestatie de protest impotriva elitei si impotriva politicienilor . eu vin.

Anonymous said...

de ce nu lasi ca toate mesajele sa apara automat?

Anonymous said...

Dragul meu Juggernaut _ nu prea imi place rezonanta numelui tau...dar o respect deplin...suna "cam" metalic.
Lumina nu are aceasta "consistenta".Lumina este ondulatorie...chiar daca spotul pare "sageata".
Ai perfecta dreptate spunind:SA FIE LUMINA(asa cum,de altfel,a spus ISUS).
As adauga,fara aroganta si fara a fi "sfatoasa":"SA FIE LUMINA,SA FIM OBESRVATORI DAR SI OBSERVATI ONESTI!"
Cu drag,te imbratisez,in Lumina Ana .

Anonymous said...

Spiritualitate si o ultima idee.
Cind intram intr-o camera intunecoasa...primul lucru pe care il facem este sa cautam "butonul de unde aprindem Lumina"...si nu invers(nu dorim sa "stingem" intunericul= lupta).
ROMANILOR li se propune sa "Aprinda Lumina"...adica sa "imbratiseze" intunericul din prisma lui "cerceteaza si crede".UNIVERSUL MARE(vibrational) nu cunoaste cuvintul "nu".
A STI SI A CREDE.Asta a propus ISUS si asta au facut crestinii dintii.ORTO(DOXIE) =DREPT.
De aceea "cere si ti se va da" devine mai actual ca niciodata!
ROMANII care au inteles acest lucru FAC(traiesc asa) asta oriunde s-ar afla in Lume.De pe pozitia asta ESTI de nebiruit!
cu drag,ana.

Anonymous said...

schimbarea

sunt singur intr-o lume plina de aberatii. suntem condusi de niste oameni fara scrupule. am devenit sclavi intr-o lume care se considera a fi 'LIBERA',si totusi nu facem nimic!!!
cei cu putere financiara taie si spanzura, fura si subjuga, sug literalmente seva tarii care practic ar trebui sa ni se cuvina noua tuturor.
SUNTEM CAPABILI SA NE CONDUCEM SINGURI!!!!! suntem capabili sa ne ridicam si sa ne construim impreuna viitorul, viitorul nostru si cel al copiilor nostri.
un singur individ nu poate face nimic oricat de moral si corect ar gandi. a venit timpul sa ne unim intr-un ultim efort colectiv de a deveni in sfarsit liberi.
uitati-va la cei din jurul vostru, incercati sa-i observati!!! sunt liberi? sunt impliniti? cand au fost ultima oara parintii,bunici vostri intr-o excursie?cati dintre parintii vostri muncesc din greu pe un salariu ridicol pentru a va asigura voua un trai decent?
ROMANIA DESTEAPTA-TE, E TIMPUL SA ACTIONAM,SINGURA SOLUTIE AR FI UNIREA EFORTURILOR NOASTRE FINANCIARE IN INCERCAREA DE A NE CONSTRUI UN VIITOR.SUNTEM 21.5 MILIOANE DE CETATENI. CHIAR NU PUTEM SCHIMBA NIMIC? suntem chiar asa de ignoranti?
faceti un exercitiu de gandire:
ce poti face in ziua de azi cu 1 euro? poti sa-ti construiesti viitorul? multi ar spune ca e imposibil. DAR CE POTI FACE CU 21.5 milioane de euro EURO? POTI SCHIMBA CEVA? eu zic ca da.
IMPREUNA NE CONSTRUIM VIITORUL
trimite-ti acest mesaj mai departe !!sugestii si critici la
autoguvernare_economica@yahoo.com

Anonymous said...

Moartea nu exista!
Pur si simplu este alta iluzie indusa care "nu ne lasa sa traim".
Repet:moartea nu exista.

criztu said...

wai si deci n-am intzeles cum fac sa ies din sistem ?

Juggernaut said...

un prim pas ar fi sa incepi sa gandesti cu propria minte...

Anonymous said...

iesi din sistem foarte simplu. ridici aratatorul drept inainte si zici: Imparatul e gol! (stii nuvela asta?). primul va fi luat in ris, al doilea va fi tratat cu frica de cei care nu vor sa fie demascati, iar dupa ce ies cinci vor iesi toti cu degetul acuzator prinzind curaj si sistemul va cadea! este atit de simplu! treaba e ca sistemul cade cind ies citeva sute. tebuie un pic de curaj, atit.
dar trebuie sa ne dorim schimbarea!
va recomand si eu (poate si altii)
zeitgeistthemovie punct com un site cu doua filme despre aceste chestii, syti.net pentru vorbitorii specializati (daca v-a placut cartea)
filmul The Secret (descinde de la biserica scientologica, daca va intrebati cine l-a inventat)
david ike - un nene care a aflat niste chestii stupefiante demne de filme sf, dar care se intimpla pe bune printre noi, are filmulete pe net o gramada, a scris o droaie de carti
si Lorin Fortuna, un alt nene care a inventat robotul orei exacte la telefonul fix (cine a mai prins) si a inceput revolutia din Romania in 1989 la Timisoara (pe urma a fost furata de Iliescu).
va recomand aceste chestii pentru ca le-am verificat din mai multe surse si se confirma in mare parte ce zic "nebunii" astia.
desi pare hilar, e adevarat ca "love is the answer", pentru ca dumnezeu este lumina adevarul si viata, iar dumnezeu este adevarul absolut. (nu ma astept sa intelegeti, mie mi-au trebuit ani de meditatie sa ajung aici)

Anonymous said...

si totusi? ce este de facut? hai sa ne organizam. si sa ne sustinem pentru a nu intra in sistem. sa ne facem sistemul nostru. eu de exemplu in acest moment sunt obligata sa intru intr-un sistem. nu vreau sa o fac. dar trebuie sa o fac pentru a putea supravietui. daca ne-am face mai multi sistemul nostru atunci vom fi mai puternici. toti impreuna si fiecare in parte. daca stam fiecare la locul nostru si suferim degeaba singuri nu putem schimba nimic. nici in vietile noastre nici in societate. trebuie sa ne unim si sa ne facem propriul nostru sistem.

Anonymous said...

ce putem face?????? ne globalizam sau nu tot intr-o societate organizata piramidal traim. de cand este lumea si pamantul oamenii sa-u impartit in 2 categorii : sclavi si stapani. ce este de facut? ce va sperie atat de mult in globalizare tinand cond ca lucrurile in esenta nu se schimba cu nimic? in sensul ca oricum tot sclavi vom fi. si de ce va sperie atat de tare uniformizarea? nu ma intereseaza uniformizarea. sincer. vreau sa nu mai existe sclavi si stapani. sau sa fiu eu stapana. sigur nu vreau sa intru in sistemul lor. vreau sa fac eu sistemul meu :)) dar ce sistem se poate face altfel decat piramidal? si de ce noi oamenii cautam sa fim organizati si sa traim in comunitate? de ce avem nevoie de apartenenta la un grup? de ce avem nevoie de a ne afirma intr-un grup??

un_dac said...

Multumiri si astept continuarea.

ionoi said...

Excelent post!
Dece acest post mai este inca disponibil?
:))
tragico-comic