Wednesday, July 30, 2008

2010 Instaurarea Fascismului in Europa si Italia

Toti locuitorii Italiei vor fi amprentati incepand cu 2010

Si Hitler visa o Europa unita cu cetateni amprentati, nu ?

"Vreau sa precizez ca Uniunea Europeana a hotarat anul trecut ca toate pasapoartele sa contina amprentele digitale ale posesorilor.” - Silvio Berlusconi

Cum se face ca deabia acum aflam si noi cetatenii de rand ?!? Decizia este continuta intr-un amendament al Comisiei Bilant si Finante din cadrul Camerei Deputatilor de la Roma. Ea a fost votata atat de parlamentarii majoritatii de dreapta, cat si de parlamentarii opozitiei. Conform noilor prevederi, cartea de identitate va fi valabila 10 ani de zile, in locul celor cinci ani actuali, si va cuprinde si amprentele digitale ale posesorilor.

Update : 4 Aug 2008 - Italia: A inceput desfasurarea militarilor in orase pentru a asigura ordinea. Aproximativ 3.000 de militari au fost desfasurati in marile orase din Italia, dupa ce un decret referitor la siguranta pe strazi adoptat de Guvernul Silvio Berlusconi a intrat in vigoare, luni dimineata. O mie de militari vor supraveghea obiectivele importante precum ambasadele, o mie au fost trimisi la centrele unde sunt retinuti imigrantii ilegali, in timp ce o mie vor participa la "patrule mixte" cu politia, pe strazile oraselor mari, precum Roma, Napoli sau Milano. La fel se va intampla si in America.

Si uite asa li se baga pe gat italienilor, mai intai, o metoda cam drastica de identificare a fiecarui cetatean. Da' stiti pe cine nu vor amprenta? Tocmai pe cei de la care "a pornit" ideea, pe tzigani. Ei se vor sustrage, ca de obicei regulilor statului. Si mai zice acolo ca se discuta aplicarea regulii pentru intreaga UE. Pe langa toate bunele (zaharelul) pe care incearca sa le impuna in statele membre, mai baga si cate una de-asta de-ti piere chefu' de Comisia Europeana si UE - noul Soviet Union. Deci ii amprentam pe toti ca sa nu fim acuzati de discriminare, adica va bagam la bulau pe toti in mod egal.

UE se transforma din stat politienesc in lagar de concentrare. Cand ne pun si ADN-ul pe certificatele de nastere? Nu destul sunt controlati oamenii prin tot felul de taxe, accize, credite, ipoteci, asigurari etc. dar acuma trebuie sa fie si amprentati. In curand o sa avem pe ceafa un cod de bare ca in jocul Hitman! Trist e ca ne supunem ca oile acestor reguli stupide create de niste idioti ajunsi acolo sus la putere!

Eu unul nu doresc sa pot fi identificat cand vrea muschiu' lu Garcea, nu pentru ca asa avea ceva de ascuns si pentru ca sunt constient de abuzurile care pot aparea.

CONCLUZIE :
Totul e un scenariu; ca de obicei, sub umbrela securitatii cetatenilor, se va avansa agenda elitei ce ne conduce destinele: tot mai multe si mai multe libertati vor fi restranse, un control tot mai puternic asupra oamenilor, pt. a se indeplini obicetivele majore ale noii ordini mondiale, un stat mondial unic, de sorginte fascista; bineinteles, totul se va realiza in etape; intai Uniunea Europeana, NAFTA cu al sau Amero (uniunea Canada, Mexic SUA), Uniuna Asia-Pacific, etc, care apoi vor fi unite. Nici nu are rost sa mai pomenesc de SUA (unde exista deja cazuri de oameni cu cipuri implantate) si Canada, unde agenda e mult mai avansata, nu a mai ramas nimic din Constituia Amercii, intr-atat si-au batut joc de ea.

Citeste si :
Noul Fascismul Englez
Statul Politienesc Englez
Societatea Fabiana
A inceput ciparea oamenilor in SUA si MEXIC (VIDEO)
Planul Inrobirii Globale (VIDEO)

2 comments:

Wolf said...

Iata ce declara Gordon Brown despre criza actuala! http:// antena3.ro/stiri/externe/gordon-brown-a-sosit-vremea-societatii-globale_574311.html Simpatic mason...practit recunosc ca ei au aranjat de Criza!

Anonymous said...

tot blogul e plin de relatari impersonale sintagme gen se vor amprenta etc fara a indica cine persoana, natie, nema, popor a tesut acest plan diabolic tot mesajul tau pluteste in van.Cine e "elita' pe care rar o pomensti? berlusconi, gordon brown si altii asemenea ii stim si noi astia sunt marionete, cine le ordona lor asta e intrebarea ?