Saturday, February 2, 2008

Interzicerea Cuvintelor

Scrie in ziarul Ziua din data de 30 Ianuarie 2008 :

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia "mama si tata" si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali.

Incepand cu varsta de patru ani*, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex. Multi copii la 4 ani inca nu stiu cum se desfasoara o relatie normala (barbat-femeie) - oricum e o varsta prea mica pentru a discuta astfel de lucruri, dar sa le explici relatiile homosexuale... Documentul precizeaza ca elevii care isi catalogheaza colegii ca fiind "gay" trebuie sa fie tratati asemenea rasistilor, demonstrand astfel "toleranta zero" fata de folosirea acestui cuvant care reprezinta o insulta. [...]

Luna urmatoare in scolile din insula britanica este luna "Lesbienelor, homosexualilor, Bisexualilor si Transexualilor in Istorie", unde copii vor invata despre personalitati aparent homosexuale precum Leonardo da Vinci, Oscar Wilde si James Dean. [...]

In schimb sunt atat de ipocriti sa interzica sarutul in locuri publice.

  • *Acum intelegi de ce au facut si la noi ca peste tot in occident gradinita obligatorie de la 3 ani ? Pentru ca procesul de uniformizare si de modelare globala a mintii noilor oameni in noua societate sa inceapa cat mai devreme, pentru ca acestia sa fie indoctrinati cu cat mai multe concepte si noi scari de valori dorite de elita globala ; scopul fiind controlul si exploatarea maselor prin alegerile si ignoranta acestora.
  • Consider ca e o mare diferenta intre a discuta despre respectul alegerilor intime, si in a evangheliza si ridica osanale homosexualitatii prin programa gradinitelor si a scolilor.

  • De cand majoritatea se supune dictaturii minoritatii ?!? Ce fel de democratie este acesta ? De ce eu, om normal trebuie sa merg pe varfuri, iar ei sa faca parade prin centrele oraselor... de ce acest exibitionism, de ce aceasta propaganda ? Nu am nimic cu ei si cu preferintele lor intime...

  • Corectitudinea politica deja imbraca haine fasciste in occident. Datorita acestei corectitudini politice - a se citii pumn in bot - nimeni nu mai poate avea pareri si opinii personale sincere in public, oamenii se comporta ca niste actori avand replicile extrem de limitate... in timp ce camerele de luat vederi ii inregistreaza continuu pentru "securitatea" lor.
Citeste si :

7 comments:

Anonymous said...

Salut Schimbare !

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-02-02&id=232581

maine la 14:00 avem miting anti-sistem !

Anonymous said...

hmm.. pe de o parte, mi se pare normal ca, la scoala, copiilor sa li se insufle toleranta fata de deciziile personale ale altor oameni. Pe de alta parte, insa, cred ca nu e ok ca acest mesaj sa li se transmita copiilor sub 11-12 ani. S-ar putea ajunge la confuzii in privinta unor legi naturale, gen copilul se naste din mama si tata, nu din mama si mama.
Tratarea homofobieica fiind la acelasi nivel rasismul mi se pare ok, caci e vorba de discriminare. E perfect daca ai parerea ta, dar nu mai e ok cand unii vor sa persecute homosexualii, pentru ca isi inchipuie ca preferintele sexuale ale unor straini i-ar afecta, cumva, in mod negativ pe ei.

Juggernaut said...

cocotel - asta zic si eu... ei deja sar calu' fac o evanghelizare a homosexualitatii si a lesbianismului

Juggernaut said...

"la 14:00 avem miting anti-sistem "

trebuie ca ne incaleca astia mai rau decat au facut-o comunismul si inchizitia in evul mediu...

Anonymous said...

pai si nu zici nimic ...nu mi-ai lasat msg...:( oricum vezi ca am incercat sa fac o reclama blogului..sa-mi zici daca-i ok ...
http://www.220.ro/Demascarea_manipularii_generale-51152.html

Anonymous said...

:)) voi chiar credeti asta cu cnsas??!:))...nu stiu chiar mi se pare o mare disimulare...

Anonymous said...

Prin această tehnică, oamenii sunt determinaţi să accepte o anume concesie, prezentându-li-se în prealabil o cerere mult mai mare, de aceeaşi natură, care are toate şansele să fie refuzată. Abia după aceea se vine cu cererea avută în vedere de la bun început. Aceasta are toate şansele de a fi acceptată, deoarece, prin comparaţie cu solicitarea inacceptabilă de dinainte, pare foarte rezonabilă.
Deci, observam ceva ?!:))