Wednesday, February 13, 2008

Se poate numai ca nu se vrea

Astfel de inventii sunt cu sutele, zeci de siteuri care ofera schemele electrice, foarte multi cercetatori au avut diferite "accidente" si asta doar pentru ca arhitechii sistemului nu vor ca populatia sa fie energetic independenta - vor sa te tina in lat, sa te controleze prin petrol ! Controlul tehnologic pe care il facea biserica in evul mediu prin inchizite il fac acum corporatile !
Rompetrol, Gazprom, Exxon, Shell vor sa fii sclavul lor, bancile la fel, bisericile idem ! Suntem deviati constant de pe traiectoria naturala, suntem artificial tinuti in urma cu acceptul liderilor nostrii !

Astfel o minciuna repetata la infinit (societatea) devine adevar ! Nu uita momentele din copilarie cand rejectai pur si simplu sistemul piramidal ! Aminteste-ti de gradinita, scoala si primul job, prima data cand ai platit taxe !

Planul Arhitectilor Sistemului este sa promoveze urmatoarele inventii numai dupa ce toata populatia va fi chip-ata si astfel controlata global, le vor promova cand controlul prin petrol va fi irelevant. Este imposibil sa nu observi zidurile invizibile care se ridica discret in jurul nostru... Deja Europa se indreapta cu pasi repezi catre chip-uri - link 1, iar tinerii in Statul Politienesc Englez sunt indepartati cu unde sub-sonice link 2

FREE ENERGY Home Generator -Zero Point Energy - Off the Grid



Ce credeti voi ca zic Bilderbegs despre o asa inventie ? Cred ca le cam sta in gat ca nu va cauza Global warming ca sa poata sa bage taxa globala pe carbon.

Perpetum Mobile cu Magneti

1 comment:

Anonymous said...

Vezi si cartea "Other people money and how the bankers use it"

http://library.louisville.edu/law/brandeis/opm-toc.html

Regards,

rebel anonim