Thursday, February 14, 2008

Ecologism=comunism reformat

Chestia cu incalzirea globala datorata exclusiv omului este o vrajeala de aceeasi natura cu exploatarea proletariatului din secolul 19 care a dus la aparitia utopiei comuniste. In secolul al 19-lea Marx si Engels pregateau fara sa-si dea seamana dictatura proletariatului impotriva industriasilor. Acum ecologistii pregatesc dictatura naivilor impotriva acelorasi industriasi. Comunismul nu mai exercita asupra maselor fascinatia de alta data.

Marii Arhitecti ai Controlului inoculeaza o nouau spaima mondiala : industria si cu tine in mod exclusiv distrugeti natura - complexul vinovatiei, pacatul primordial v2.0...

In occident se incearca pe toate caile intruducerea conceptelor socialiste, o masca a viitorului totalitarism global. Ca o regula indivizii crescuti in sisteme socialiste gandesc la fel, intocmai unor roboti, sunt educati sa venereze stupul, matca, matricea - sistemul.

Soarele are niste cicluri periodice precise cand isi mareste sau scade intesitatea. Asta se reflecta si prin frecventa exploziilor solare. Actualmente este intr-o crestere de intensitate al carei maxim va fi in anul 2012. Acest ciclu mic are o durata de 11 ani, care ciclu mic face parte dintr-un ciclu si mai mare de 41 de mii de ani. Iata intensitatea exploziilor solare din Ianuaria 1996 (stanga) comparat cu iulie 1999 (dreapta). In 2012 vom fi in maximul ambelor cicluri.

Incalzirea pamantului nu este singulara - lunile de gheta ale lui Jupiter au inceput sa se dezghete - nu putem spune ca poluarea cu bioxid de carbon a ajuns pana acolo. Elita globala prin intermediul lui Al Gore foloseste acest fenomen pentru a introduce o taxa mondiala pe carbon intregii omeniri. Din ce in ce mai multi oameni de stiinta afirma acest lucru. Cititi aici

Aceasta taxa pe carbon nu va stopa deloc poluarea intrucat produsele se vor scumpi si mai mult, costul vietii va creste, deci oamenii vor trebui sa munceasca si mai mult, deci sa produca si mai mult pentru a putea platii aceasta taxa - practic taxarea nu va face decat sa sporeasca supraproductia si deci implicit poluarea.

Tirstul adevar este ca defapt banii obtinuti abuziv din acesta taxa nu vor fi folositi pentru "global warming" aceasta gogorita, ci vor fi exclusiv folositi pentru finalizarea procesului inceput pentru Uniunea Nord Americana (Canada-Mexic-SUA), Uniunea Asiataica precum si pentru guvernul mondial, totodata este primul pas pentru taxarea omenirii la nivel global.

Revenind la soare - in evul mediu s-a inregistrat o mica glaciatiune si asta datorita faptului (acceptat de cercetatori) ca pe o perioada de cateva sute de ani au avut loc foarte putine explozii solare si de magnitudini foarte mici.

La rândul ei tradiţia mayaşă împarte evoluţia planetară în ciclurile rasei umane şi afirmă că sfârşitul fiecărui ciclu este marcat de un cataclism. Conform acestei istoriografii, noi trăim acum în perioada celui de-al cincilea soare, al cărei sfârşit este preconizat a avea loc în anul 2012, prin modificarea axei globului pământesc. Aceleaşi cicluri „solare” se regăsesc cu uimitoare similitudini şi în tradiţia iraniană

Citeste si :

5 comments:

trainspot said...

man, esti paranoic. exploatarea proletariatului exista, cum exista si incalzire globala.
sa-i multumim lui marx ca astazi exista legi sociale care-l protejeaza pe cel ce munceste. sa-i multumim lui marx ca amplificat un slab curent social. astfel astazi avem mai putine ore de munca, mai multe zile de vacanta, diverse asigurari (de la cele medicale la pensii si asa mai departe...). gandeste-te ca pe vremuri (la inceputurile revolutii industriale) nu existau concepte gen weekend, zile libere, ziua de munca varia intre 12-14 ore etc.
incalzirea globala. intr-adevar de ziceai tu apropo de soare am auzit ca ar exista. insa pe de alta parte nu m-as grabi sa neg si influenta omului asupra mediului.
orice atitudine extremista este una daunatoare, inclusiv a ta.

Juggernaut said...

Nu il acuz pe Marx, nu sustin poluarea - numai ca exista o sleahta de indivizi care exploateaza orice miscare sociala... o pervertesc pentru dominatie si control...

Anonymous said...

intr-un timp eram fan Al Gore, dar de la un timp pe masura ce mai citesc pe net in stanga si'n dreapta parca incep sa vad din alta perspectiva lucrurile.

concertul ala Live8 a fost chiar cea mai mare prosteala pe fata.. la fel si chestia asta cu taxa pe carbon chiar mi se pare total ilogica.

pe de alta parte UE mareste cota de CO2 permisa Romaniei.
Egger si schweinhoffer au facut ditamai fabricile in nordul romaniei iar acum Berd impune Romsilva sa taie mai multi copaci pt a avea astia materie prima suficienta(WTF??)

influenta omului asupra mediului inconjurator exista , dar cu siguranta efectele schimbarii climei nu se datoreaza 100% doar omului.

Stefan Manea (fanel) said...

Mare dreptate ai bah...da care ar fi solutia? sa nu ne aliniem taxei respective.

Anonymous said...

Celebrul calendar maya indică al 13-lea baktun (unitate de măsură a timpului) ca sfârşit al unei ere; mai precis, solstiţiul de iarnă din 21 decembrie 2012. Acest baktun a început în 12 august 3114 i.C. iar durata lui este de o cincime din precesia echinocţiilor (o perioadă de 26.000 de ani). John Major Jenkins a descoperit că acest moment de sfârsit coincide cu alinierea cu centrul galactic. Deci, încheiem un ciclu de 26.000 de ani şi ne aliniem cu centrul galactic: este exact chemarea de deşteptare a umanităţii.

Apoi, avem descoperirea lui Terrence McKenna, numită "Unda timpului zero" (TimeWave Zero) care se bazează pe sistemul chinezesc I-Ching şi descrie grafic fluctuaţia dintre obişnuit şi noutate, care ne conduce tot spre această dată. Unda timpului zero are un maxim de noutate ce tinde spre infinit exact în momentul solstiţiului de iarnă din 2012. Cu alte cuvinte, complexitatea vieţii moderne apune în acel moment, iar umanitatea intră într-o nouă perioada de existenţă. Dar acestea nu sunt decât cele mai importante coincidenţe.

Avem confirmarea stiinţifică a faptului că anul 2012 va fi un an cu o foarte bogată activitate solară, unele previziuni afirmând chiar că soarele va trece şi el printr-o inversare a polilor magnetici (solari) tocmai din această cauză. Ca urmare, situaţia de pe Pământ va fi devastatoare. Gândiţi-vă ce ar însemna ruperea echilibrului dintre câmpul magnetic terestru (care acum dă semnele unei inversări magnetice evidente) şi cel solar!. Un lucru e sigur, anume acela că toată această bulversare a climatului terestru la care asistăm acum nu este numai rezultatul încălzirii globale (aşa cum nu mai osteneşte să strige mass-media oficială), ci şi al dezechilibrului magnetic planetar la care se adaugă cel al soarelui.

Deşi toate acestea sunt realităţi, tot ceea ce se promite nu iese din tiparele deznădejdii apocaliptice. În ciuda acestui curent general, există şi cercetători care afirmă că soarele emite de acum şi o energie care duce la accelerarea evoluţiei spirituale pe această planetă, la pregătirea noastră psiho-fiziologică pentru noile condiţii de viaţă. Evident, cercetătorii reducţionişti nu sunt de acord cu asta şi încearcă din răsputeri să ne convingă că apocalipsa e pe drum. Cred că cea mai bună atitudine este să rămânem deschişi şi plini de speranţă.

Majoritatea dintre noi nu ne dăm seama prea bine ce se întâmplă, iar toate aceste evenimente extraordinare nu fac decât să confirme şi să accentueze starea noastră de neînţelegere şi de ne-cunoaştere în care ne aflăm. Una dintre opţiunile care ne apar ca evidente, în acest caz, este teama cauzată de un posibil sfârşit apocaliptic. Într-adevăr, omul a fost învăţat să se teamă de ceea ce nu poate înţelege. Pe de altă parte, există acel curent de opinie care ne spune că "totul e sub control" şi "va fi bine". Aceste două extreme sunt răspunsul tipic la o astfel de situaţie pe care îl poate adopta umanitatea în stadiul actual, şi evidenţiază simplismul gândirii umane actuale care se dovedeşte, şi de această dată, inutil sau poate chiar contra-productiv.
..posteaza ceva de proiectul Haarp.....Info,info:))