Tuesday, June 26, 2007

Anul 2012 si Totalitarismul Planetar - partea 1

Foarte pe scurt - o posibila cheie a acestui site - cam ce ar trebui sa stii tu inainte sa te cufunzi in stirile si realitatea prezentata de mass-media - ce omit ei sa iti spuna, sau mai bine spus ce omit ei intentionat sa puna cap la cap - globalizarea, masuri de securitate, migrarea fortei de munca, outsourcing, poluare, asasini economici, sistemul bancar mondial, polarizarea societatii, inversarea polilor economici (vest cu est) - intr-un cuvand actuala si noua societate care se prefigureaza.

  • Iti sugerez sa citesti si linkurile aditionale, respectiv apasa si pe cuvintele rosii.

CONFISCAREA PROPRIETATII PRIN TAXE
Din 2008 in Romania urma introducerea unei taxa de succesiune/donatie de 30% din valoarea proprietatii. Astfel oamenii vor reipoteca la banca o proprietatea care era platita integral, iar asta doar pentru a intra in posesia casei parintesti, sau a bunicilor. Am devenit vacile de muls ale bancherilor care au subjugat guvernele !

Asa se intampla in toata Europa de ceva ani - spre exemplu in Spania daca o persoana moare si doneaza copiilor sai o proprietate, acestia trebuie sa plateasca un impozit de 35% din diferenta dintre valoarea de achizitie si pretul de piata, iar cum asta nu ar fi suficient se mai adauga o taxa de succesiune sau de donatie de 34% din valoarea de piata. Aceasta taxa trebuie platita de catre copii.

Practic 69% din pretul casei este luat cu japaca de stat ; daca luam in consideratie si Lista Impozitelor Draconice din Europa pentru ce mai muncim ? Pentru ce mai cumparam case daca nu le putem lasa copiilor - acestia trebuind sa plateasca statului 69% din valoare din nou ? Acesta este un mecanism comunisto-bancar, o bomba economica cu ceas care in 10 ani va lasa in strada milioane de oameni. Am ajuns sa ne consumam intreaga existenta pentru niste cavouri pe timp de viata care mai apoi ne sunt luate de catre stat si banci printr-o taxa aberanta !

PLANETA PUSCARIE
Pasagerii suedezi sunt amprentati intocmai ca si niste detinuti. Sunt amprentati inainte si dupa imbarcarea in avion - link ! Uite tot asa era si prin Germania anilor 30~40, tot felul de filtre, puncte de control, acte si legitimari pentru securitatea cetateanului, asta pana cand Hitler a dat foc parlamentului si a pus-o in carca teroristilor arabi, pardon polonezi... restul e istorie care se repeta si se va repeta pana le va iesi planul - chibutul global, planeta puscarie.

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport oficial, citat in ediţia de astazi a publicaţiei The Telegraph. Peste 1000 de telefoane sunt ascultate zlnic. De asemenea, în raport se mai arată ca peste o mie de operaţiuni de interceptare au fost fără rost. În unele cazuri, conversaţiile unor oameni nevinovaţi au fost ascultate din cauza unor greşeli birocratice. Actualmente legea permite oricarui sectorist sa intercepteze datele personale (telefon, email, scrisori). Nu cred ca vrei ca politistii de la sectia cea mai apropiata sa iti afle toate preferintele si intimitatile.

In lunile urmatoare, Statele Unite vor implementa un program de amprentare completa si scanare biometrica a tuturor strainilor care le intra in tara. Asa ca tezele conspirationiste de care se radea acum cativa ani au devenit o realitate. America = tara puscarie ! Acelasi lucru se intampla si in Europa. Incet, dar sigur ne indreptam catre un stat politienesc, cu tente corporatisto fasciste. Asa a inceput si in Germania nazismul - cu tot felul de masuri de securitate, acte si dovezi care expirau la cateva luni si trebuiau reinoite. Prin coagularea corporatiilor, prin adoptarea de legi si tratate internationale, ne indreaptam catre o puscarie globala in care nu mai misca unul fara stiinta computerelor de monitorizare a securitatii. Indivizi monitorizati draconic, indivizi inrobiti prin rate datorita pretului speculativ si galopant al caselor, indivizi vasali sistemului prin dependete si ideologie. Pana acum costul razboiului din Irak pentru Americani este de: ###
Iraq War Cost
si da, e vorba de sute de miliarde, sute de mii de milioane de dolari... cate lucruri s-ar fi rezolvat cu acesti bani pe lumea asta...
Spre exemplu amerixcanii i-au dat un contract de vanzare de arme de 300 de milioane USD unui pustit de 22 de ani care avea cazier - citeste aici
Pentagonul a scos dupa siteul sau costul updatat al razboiului din Irak intrucat nu dadea bine in ochii populatiei americane intrate recent in recesie.

Ei au un plan de urmat, iar planul lor NU urmareste progresul omenirii, ci indatorarea, inrobirea prin credite !

NATO
NATO nu e acelasi lucru cu UE sau ONU. NATO este o organizatia militara care a bombardat Serbia acu vreo 5 ani si care protejeaza statul fantoma kosovar. NATO are menirea sa devina o armata mondiala unica, atragand tot mai multe tari si manipuland “problemele“ care ii permit sa actioneze in afara domeniului sau de referinta. Toti ultimii cinci secretari generali ai NATO au fost membri Bildeberg : Joseph Luns , Lord Carrington, Manfred Woerner, Willy Claes si Javier Solana. Dupa formarea acestei armate mondiale unice - cine va fi inamicul ei ? TU si copiii tai, simplii cetateni care vor fi fortati de sistem sa devina sclavi cu coduri de bare!

SOCIETATEA POST UMANA
Cuplurile de lesbiene ar putea avea proprii urmaşi biologici. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Newcastle din Marea Britanie vor să obţină permisiunea să transforme în spermă celulele măduvei osoase prelevate de la femei. Astfel specia umana se va putea reproduce fara barbati. Astfel cuplurile lesbiene ar putea avea copii care să moştenească gene ale ambilor părinţi. Practic, sperma creată din celula osoasă a unei femei ar putea fi folosită pentru fecundarea unui ovul al partenerei sale. Mai mult o femeie s-ar putea auto-reproduce cu ea insasi, visul feministelor - nu-i nimic de ras... sursa aici

Primul embrion hibrid între om şi vacă, obţinut de specialiştii de la Universitatea Newcastle din Anglia, a supravieţuit trei zile. Embrionii au fost obţinuţi prin injectarea de ADN uman în ovule prelevate de la bovine, al căror material genetic a fost în cea mai mare parte îndepărtat.

PLANUL ASASINILOR ECONOMICI
John Perkins » prezinta o teribila dezvaluire pune sub un urias semn de intrebare discursurile celor care slavesc galopurile nefiresti ale imperiului global in cartea sa Confessions of a Economic Hitman ». Serviciile secrete americane l-au instruit si l-au trimis pe J. Perkins » sa ucida. Nu oameni, ci tari intregi. Pentru bani. Numai ca el „a defectat“ si a marturisit. Sperand macar in salvarea celorlalti. Cine sunt misteriosii Asasini Economici ?
Acesti asasini economici dirijeaza milimetric politica si economia tarilor catre o globalizare despotica care NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani si corporatiilor mastodont - atat. Razboaiele si masurile de securitatea nou aparute sunt mijlocul prin care iti este pus tie cititorule, - bocancul statului si elitei economice din ce in ce mai apasat pe jugulara - dupa cum urmeaza :

GLOBALIZAREA - INROBIREA OMENIRII
Planul Inrobirii Globale (VIDEO)
Globalizarea este un fenomen de uniformizare a produselor si a serviciilor care are ca efect depersonalizarea consumatorilor si pierderea individualitatii acestora - scopul fiind maximizarea profitului corporatiilor si reducerea variatiei marfurilor. Practic, in goana dupa profit, corporatiile s-au dezvoltat in asa hal incat planeta s-a transformat intr-o singura piata, iar consumatorii trebuie modelati si determinati sa cumpere de la globalizatori.

Globalizarea mai inseamna si pierderea identitatii locale, geografice, spalarea de creiere si imprimarea unei noi ideologii in scopul dominarii, conducerea lumii de catre o singura putere, impunerea unei noi religii si anume piramida materialismului absolut prin stergerea eului si slabirea vointei.

Globalizarea la ora actuala, NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani (elitei globale) si corporatiilor mastodont - atat. Cetateanul de rand va fi "liber" functie de cati bani are si va avea... cum vrea sa faca mai multi bani vine statul si il impoziteaza - asa ca este tinut in frau la blana, ce mi-e sangele albastru si aristocratia de la 1600, ce imi este elita econimica globala aparata de legi si sistem... aceeasi linie intre noi si ei... au schimbat doar eticheta. Liberté, égalité, fraternité - o mare manipulare, apanajul implementarii lanturilor si zidurilor invizibile. Citeste mai mult »

SISTEMUL BANCAR MONDIAL
* fractional reserve banking reprezinta procedeul prin care o banca are voie legal sa imprumute oamenilor bani pe care nu-i are pana la de 10 ori cat are fizic in seif uneori se ajunge pana la 30 de ori (SUA). Bancile au legal dreptul sa creeze din nimic 90% din banii pe care ti-i dau tie pe credit si la care tu platesti dobanda - hotie pe fata. Tu ajungi sa platesti dobanda la niste bani pe care banca nu-i avea inainte ca tu sa-i ceri prin credit. Nu numai ca ei justifica "tiparirea lor digitala", dar daca tu nu-i achiti in timp pierzi bunurile in cauza - in acest fel bancile detin aproape totul.

Acest sistem a fost intordus de catre Federeal Reserve Bank ! Aceasta in ciuda numelui este o banca privata care a confiscat aurul cetatenilor americani printr-un decret al guvernului inainte de cel de-al doilea razboi mondial. De mai bine de 50 de ani F.R.B. tipareste bani fara nici o acoperire, bani din nimic. Banca este fondata de Rotschild si Rockefeller - aceeasi oameni din spatele Bilderberg, Comisiei Trilaterale

Cine-i sclav in Matrix »
The Money Masters - Part 1 of 2
The Money Masters - Part 2 of 2

POLARIZAREA SOCIETATII LA COTE MAXIME
2% din populatia globului detine jumatatea din resursele si bogatiile planetei si implicit ale celorlalti oameni. In 2006 s-a consemnat cel mai rapid ritm de crestere a averilor celor bogati din ultimii sapte ani, informeaza BBC. La nivel mondial exista 9.5 milioane de persoane a caror avere depaseste un milion de dolari, in timp ce numarul super-bogatilor, categorie in care intri numai daca ai in conturi peste 30 de milioane, este de 95 de mii de persoane. Cum spuneam ban la ban trage, anul 2006 avand cel mai rapid ritm de sporire al averilor celor mai bogati oameni din lume.
In acest context exista o serie de factori care fac ca averile sa creasca. In primul rand, in tarile dezvoltate precum SUA sau Marea Britanie s-a inregistrat o crestere economica puternica ce a rezultat in profituri mari pentru corp oratii (outsource si concedieri de personal), Rusia a beneficiat din plin de preturile record ale materiilor prime pe care le exporta, iar Asia si India si-au accelerat ritmul de crestere economica.
Saptamanile trecute, mai multi politicieni si bancheri au avertizat ca populatia saraca a lumii risca sa ramana mult in urma.

ADEVARUL DESPRE PIATA IMOBILIARA
Pretul caselor este generat de un mecanism pur speculativ. In fine, oamenii au fost "dresati" sa se bucure cand creste pretul caselor, "semn" ca merge bine economia. Daca privim retrospectiv pretul caselor din anii 80 in comparatie cu nivelul salariilor si al beneficiilor de atunci vom descoperii ca acum este o discrepanta fantastica. Casele sau houseing-ul este defapt singurul barometru real economic care arata unde am ajuns datorita inflatiei oculte - din pacate salariile si profiturile generate de firmele mici si medii nu au saltat precum piata imobiliara - sclavie. Acest fenomen are cateva aspecte ascunse - creditele imobiliare, *fractional reserve banking de cam am vorbit mai sus si datorita ace stui fapt numai 1 din 50 USD/EUR are acoperire in materie. Practic prin acest procedeu de 1 la 10 bancile au aruncat pe piata de 50 de ori mai multi bani decat obiecte sau servicii exista pentru a fi cumparate.
Pietele imobiliare occidentale sunt monopolizate de corporatii de real-estate care nu sunt decat niste catalizatori pentru ridicarea nejustificata a pretului locuintelor vis a vis de cresterile real economice si salariale din tara. Acesti jucatori imobiliari traiesc din comisioane - vor vrea ca pretul ca fie cat mai mare ca sa isi mareasca profitul (comisionul) - fortand in permanenta pretul pietii. Daca Remax (vorbesc de state) detine 70% din piata de real-estate - daca isi pun in minte la o conferinta pot ridica pretul caselor pentru o zona cu 10% super lejer. Tu cand vinzi o casa, ei te sfatuiesc asupra pretului cu care sa o vinzi - prin asta controleaza pretul pietii - ei sunt piata. Mastodontii imobiliari sunt vasalii bancilor si creditelor imobiliare - o mana spala pe alta. Citeste mai mult »

MIGRATIA FORTEI DE MUNCA
Chiar daca corporatiile vin in tarile subdezvoltate, acestea nu ofera mari beneficii salariatilor - dimpotriva - ei au venit tocmai atrasi fiind de salariile mici si de stilul scalvagist piramidal al sistemelor locale (Asia cu precadere). Populatiile din lumile a treia vor dorii sa ajunga in occident convinse fiind ca vor presta aceeasi munca pe bani mai multi. Supriza lor apare din pacate cand odata ajunsi in occident ca intr-un banc prost - toate firmele au productia mutata in tarile de unde au venit initial, acum ei trebuind sa se reprofileze sau sa accepte meserii (majoritatea din zona serviciilor) sub nivelul lor de calificare.

INVERSAREA POLILOR ECONOMICI
Desi produsele sunt mai ieftine pentru ca sunt executate in tari in care costurile de productie sunt minime, aceasta migratie a fortei de munca generaza somaj in tarile dezvoltate si deci cei ramasi fara servici nu mai au bani sa cumpere produsele nici asa ieftine. Revista Forbes a publicat un studiu in care orasul D etroit va disparea in urmatorii 20 de ani... aceast outsourcing si re-tehnologizarea a facut ca rata somajului in acest oras sa fie fulminanta, iar acum criminalitatea este la cote inimaginabile. Dintr-un oras falnic american - rege al productie de automobile cu milioane de locuitorui - acum au mai ramas doar 900 de mii de oameni (mai putin decat Bucurestiul). Bine ati venit in globalizare.

CE SPUNE GEORGE SOROS
George Soros vorbeste de acest fenomen accentuat de directia de globalizare in care ne indreptam manati fortat din umbra de catre corporatii. Foarte pe scurt vremea ariano-indo-europenilor a trecut ; intrucat acestia isi aduc totul din Asia, sunt dependenti de hidrocarburile din Rusia, software-ul il scriu in India, doar cartierele generale ale companiilor se mai gasesc in la ei...dar si astea cine stie pentru cit timp... Ramane o chestiune de timp pana cand "slugile" (Asia, India, Rusia) isi vor da seama ca stapanii sunt fara puter e (nu-si mai pot produce singuri bunurile), stapanii sunt dependeti, stapanii pot fi inlocuiti, nu au nevoie de stapani.Nu-mi spune ca e o simbioza intre vest si est... unii produc si ceilalati au bani sa cumpere - asta temporal, in timp cand vor ajunge sa cumpere din credit, cand joburuile se vor imputina, cand salariile in Asia vor creste - atunci va apare inversarea de care va vorbeam. De fapt corporatiile migreaza, elita migreaza - o casa de 10 milioane arata la fel si in Miami cat si in Malayesia - pe ei aceasta migratie nu-i afecteaza, ei oricum zboara 360 de grade in jurul pamantui saptamanal. Cei care vor fi afectati - clasa medie din occident - intrucat isi vor pierde slujbele sau cei vor supravietuii vor avea si mai multe atributii pe bani din ce in ce mai putini. Nu ai cum sa sustii doua continente numai din servicii (banci, marketing, advertising, restaurante, fitness, televiziune, etc).

DESPRE INCALZIREA GLOBALA SI TAXE
Soarele are niste cicluri periodice precise cand is mareste sau scade intesitatea. Asta se reflecta si prin frecventa exploziilor solare. Actualmente este intr-o crestere de intensitate al carei maxim va fi in anul 2012. Acest ciclu mic are o durata de 11 ani, care ciclu mic face parte dintr-un ciclu si mai mare de 41 de mii de ani. Iata intensitatea exploziilor solare din Ianuaria 1996 (stanga) comparat cu iulie 1999 (dreapta). In 2012 vom fi in maximul ambelor cicluri. Despre asta cititi aici

Incalzirea pamantului nu este singulara - lunile de gheta ale lui Jupiter au inceput sa se dezghete - nu putem spune ca poluarea cu bioxid de carbon a ajuns pana acolo. Elita globala prin intermediul lui Al Gore foloseste acest fenomen pentru a introduce o taxa mondiala pe carbon intregii omeniri. Din ce in ce mai multi oameni de stiinta afirma acest lucru. Cititi aici

Aceasta taxa pe carbon nu va stopa deloc poluarea intrucat produsele se vor scumpii si mai mult,costul vietii va creste, deci oamenii vor trebui sa munceasca si mai mult, deci sa produca si mai mult pentru a putea platii aceasta taxa - practic taxarea nu va face decat sa sporeasca supraproductia si deci implicit poluarea.

Tirstul adevar este ca defapt banii obtinuti abuziv din acesta taxa nu vor fi folositi pentru "global warming" aceasta gogorita, ci vor fi exclusiv folositi pentru finalizarea procesului inceput pentru Uniunea Nord Americana (Canada-Mexic-SUA), Uniunea Asiataica precum si pentru guvernul mondial, totodata este primul pas pentru taxarea omenirii la nivel global.

Revenind la soare - in evul mediu s-a inregistrat o mica glaciatiune si asta datorita faptului (acceptat de cercetatori) ca pe o perioada de cateva sute de ani au avut loc foarte putine explozii solare si de magnitudini foarte mici.

La rândul ei tradiţia mayaşă împarte evoluţia planetară în ciclurile rasei umane şi afirmă că sfârşitul fiecărui ciclu este marcat de un cataclism. Conform acestei istoriografii, noi trăim acum în perioada celui de-al cincilea soare, al cărei sfârşit este preconizat a avea loc în anul 2012, prin modificarea axei globului pământesc. Aceleaşi cicluri „solare” se regăsesc cu uimitoare similitudini şi în tradiţia iraniană

2012 NOUA SOCIETATE
Dupa 2012 intra in vigoare multe protocoale care se tot semneaza la G8 si alte asemenea manifestari... Totodata restul de protocoale, legi, tratate si acorduri care au intrat deja in vigoare vor schimba iremediabil sistemul, astfel ca dupa 2012 va fi foarte greu ca o tara sa mai poata da inapoi. 2012 este un prag dintre o Terra nationala si o Noua Terrå Globalå... asa sunå frumos, - chiar usor utopic - numai ca aceasta globalizare, asa cum am spus si eu si multi altii - nu este facuta pentru cetateni, ci doar pentru elita globala in goana ei milenara pentru putere si control planetar.
Teama, teroarea, frica e metoda cea mai eficienta de a legitima pierderea libertatii in favoarea securitatii, este war on terror, war against terrorism, este tot ceea ce mint politicienii pentru prostii creduli care ii aleg frenetic. Totul este un teatru bine regizat pentru ca noi sa le cerem lor "solutia", iar pentru ei un pretext sub care sa-si justifice pozitia patriarhal dominatoare in fata noastra.

Globalizarea mai inseamna si pierderea identitatii locale, geografice, spalarea de creiere si imprimarea unei noi ideologii in scopul dominarii, conducerea lumii de catre o singura putere, impunerea unei noi religii si anume piramida materialismului absolut prin stergerea eului si slabirea vointei.

MANIPULAREA IN SOCIETATEA SEC XIX
Iata cum Edward Bernay - nepotul lui Sigmund Freud si-a folosit cunostiintele dobandite din pshihologie in slujba manipularii populatiei de catre guverne si corporatii :

VIDEO Part 1
VIDEO Part 2
VIDEO Part 3

Chiar familia acestuia recunoaste manipularea produsa in societate de acesta :
VIDEO - Edward Bernays - asasinul democratiei

PRIMII GLOBALISTI :
Iulius Cezar
Nero
Napoleon
Hitler
mai nou George Bush cu eliberearea si implementarea democratiei si capitalismului cu ciocanu si forcepsu, respectiv colonializare si globalizare - uniformizare si dictatura tehnocrata.

Daca ai citit pana aici te felicit si te invit sa citesti si alte articole deosebit de actuale si importante :


Sunday, June 17, 2007

FASCISMUL CORPORATIST

Film documentar de pe BBC despre iluzia libertatii in societatea occidentala :

Daca Dictatura este Stiinta Terorii atunci Democratia esta Arta Manipularii. Antagonismul Dictatura-Democtatie. Rolul elitelor politice si maselor populare in sistemele politice. Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare - capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, evident cu viziuni, aspiratii impuse si limitata. Indivizii se nasc, se formeaza si intra in societate. In comunism descoperisem armele dresorilor de minti umane.
Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista ?
Cum arata noul om fabricat de corporatii ?
Ce-si doreste de la viata ?
Ce intelege din politica ?
Ce aspiratii are el ?

Vezi documentarul mentionat - enjoy !

Friday, June 15, 2007

Manipulare prin consum si creditare = sclavie

Ultima generatie de consumeristi a utilizat cardurile de credit pentru 180 miliarde de dolari anual, fata de 69 de miliade de dolari in 1980. In Asia de Sud (zona bogata) acest fenomen atrage un numar mare de persoane care devin sclavii ai bancilor de la o generatia la alta. CardTrak estimeaza ca in occident fiecare casa primeste anual in jur de 50 de oferte pentru diferite tipuri de carti de credit.
  • Cititi despre realitatea ascunsa din spatele creditelor Debit Bondage

Tuesday, June 12, 2007

Advarul despre Imobiliare

Din 2008 in Romania se va introduce o taxa de succesiune/donatie de 30% din valoarea proprietatii. Astfel oamenii vor reipoteca la banca o proprietatea care era platita integral, iar asta doar pentru a intra in posesia casei parintesti, sau a bunicilor. Am devenit vacile de muls ale bancherilor care au subjugat guvernele !

Asa se intampla in toata Europa, Anglia si America de ceva ani - spre exemplu in Spania daca o persoana moare si doneaza copiilor sai o proprietate, acestia trebuie sa plateasca un impozit de 35% din diferenta dintre valoarea de achizitie si pretul de piata, iar cum asta nu ar fi suficient se mai adauga o taxa de succesiune sau de donatie de 34% din valoarea de piata. Aceasta taxa trebuie platita de catre copii.

Al treilea jucator european pe piata imobiliara isi anunta intrarea in Romania
Pirelli Re - companie din grupul italian Pirelli - si-a anuntat intentia ca pana in august 2007 sa intre pe pietele imobiliare din Romania si Bulgaria. Anuntul a fost facut la Milano de directorul executiv al companiei, Puri Negri, citat de cotidianul turc Turkish Daily. Pirelli Re este a treia companie de pe piata imobiliara europeana, pachetul sau majoritar de actiuni fiind detinut de grupul Pirelli. Potrivit declaratiilor lui Puri Negri, intrarea pe piata din Romania va consta - cel mai probabil - in crearea unor instrumente investitionale impreuna cu banca UniCredit. „Vrem sa intram pe noi piete in fiecare an”, a spus Negri, referindu-se la economiile emergente din Estul Europei.

In acest moment, Pirelli Re domina piata imobiliara italiana, compania fiind prezenta si in Germania, Polonia si Marea Britanie. Potrivit Reuters, Pirelli Re detine proprietati in valoare de 14,5 miliarde de euro.
Hotnews

Adevarul despre piata imobiliara
Acesti jucatori imobiliari traiesc din comisioane - vor vrea ca pretul ca fie cat mai mare ca sa isi mareasca profitul (comisionul) - fortand in permanenta pretul pietii. Daca Remax (vorbesc de state) detine 70% din piata de real-estate - daca isi pun in minte la o conferinta pot ridica pretul caselor pentru o zona cu 10% super lejer. Tu cand vinzi o casa, ei te sfatuiesc asupra pretului cu care sa o vinzi - prin asta controleaza pretul pietii - ei sunt piata.

Mastodontii imobiliari sunt vasalii bancilor si creditelor imobiliare - o mana spala pe alta.

Acesti mastodonti din Real Estate nu fac altceva decat sa fie niste catalizatori pentru ridicarea nejustificata a pretului locuintelor vis a vis de cresterile real economice si salariale din tara... urmeaza un plan mondial strict secret pentru inrobirea populatiei in credite imobiliare. In fine, oamenii au fost "dresati" sa se bucure cand creste pretul caselor, "semn" ca merge bine economia... Noile generatii nu sunt dispuse sa-si vanda munca si intreaga existenta pentru cavouri pe timp de viata. Din pacate pretul caselor nu creste proportional cu ritmul lent al cresterii economice - fapt datorat sistemul bancar mondial ticalosit care arunca bani pe piata (prin acordarea de credite) fara acoperire in materie. Din aceasta cauza acum numai 1 Dollar din 50 are acoperire in lume in produse sau in bunuri... practic daca toti banii s-ar investi in lucruri, terenuri, numai 1 dollar din 50 ar avea corespondent in materie.

Numai 5% din bani sunt tipariti fizic - restul de 95% existasi apar ca si credite, cecuri, bani digitali. Cum am mai spus bancile au dreptul sa dea bani pe datorie cu pana la 10 ori mai mult decat au ele fizic in cont... hotie pe fata - procedeul se numeste *fractional reserve banking. Dacă toţi banii ar avea corespondent în aur, atunci nu ar mai fi inflaţie, deoarece aurul are o valoare destul de constantă, doar cu mici fluctuaţii. Spre exemplu Banca Federala a SUA - controleaza Dollarii si numarul lor atat in SUA cat si in lume este - stupoare o banca privata !!! Nu are buget, de 70 de ani emite dollari pe piata fara acoperire in aur, NU este subiectul unui audit si nici un comitet nu poate stii sau face ceva pentru a superviza si controla operatiunile acesteia.

*fractional reserve banking - adica o banca are voie legal sa imprumute oamenilor de 10 ori cat are detine in seif uneori se ajunge pana la 30 de ori (SUA). Au dreptul sa creeze din nimic 90% din banii pe care ti-i dau tie pe credit si la care tu platesti dobanda - hotie pe fata. Cand te imprumuti si nu iei cash, atunci 90% din bani apar din nimic.

trezirea, trezirea...

Scara de valori si manipularea

Manipularea consta in faptul iti este schimbata in permanenta scara de valori si prioritati prin sistem si societate, adica te dreseaza si influenteaza gradat cam ce sa consideri tu ca fiind normal si important in viata - iar asta sa crezi ca vine exclusiv din tine, timp in care "ei" gandesc linistit cum sa-ti faca tie viata mai profitabila pentru buzunarul lor inoculandu-ti alte "valori" in locul celor vechi.

Exploatarea prostiei si a ignorantei celor multi a ajuns sa fie considerata o normalitate, ba chiar o virtute. Evul Mediu cu televizoare cu plasma e aproape... transa colectiva a tubului catodic este in plina desfasurare.

Tuesday, June 5, 2007

Capitalism sau Sclavagism ?

FAPT :
In New Delhi s-a interzis vanzarea mancarii pe strada, ocupatie din care traiau zeci de mii de oameni. Mancarea vanduta era foarte ieftina - orez, curry si alte asemenea. Nu numai ca vanzatorii raman fara slujba, dar oamenii care mancau de la ei sunt fortati sa manance la restaurant - unde nu isi permit. De ce ? Poate noilor indieni mai bogati nu le place cum arata - dar nu toata lumea poate avea o slujba buna orice ar face. Ceea ce banuiesc ca s-a intamplat - companii detinatoare de restaurante si supermarketuri influenteaza pe cei ce dau legile pe acolo. Toate sunt bune si frumoase dar nu mai ai voie sa vinzi ce produci, trebuie sa fii corporatie pentru "dreptul" asta.

Capitalism sau Sclavagism ?
  • Capitalismul si libera intitiativa despre care toata lumea spune ca sunt bune, de ce sa nu poata fiecare om sa inceapa propria lui afacere cu el singurul angajat, sa vanda ce are in gradina sau ce gateste ? Asta inseamna capitalism liber - lucrul pe care s-a fundat America, aceea de la inceput, primii ani.
  • Vrei ca mai bine sa fie sclav la altul cu salarii cum sunt in India si apoi sa nici nu isi permita sa manance, sa fie subnutrit pentru ca nu mananca destul ? Stii foarte bine ca probabil afacerea lui nu se va dezvolta mai mult din cauza ca sunt zeci de mii ca el, deci ii spui : "lasa-te de ea, cauta-ti o slujba proasta, sau mori , nu imi place cum arati si ce faci" de la inaltimea slujbei tale middle class ?

Sunday, June 3, 2007

Demonstratie violenta anti-G8 la Rostock

50.000 de demonstranti impotriva summit-ului G8 au iesit sambata pe strazile portului german Rostock. Manifestantii striga pe strazi ca elitista intalnire reprezinta „inmormantarea democratiei“ lumii actuale.

Citeste mai mult »