Friday, November 23, 2007

Atrocitatile Sistemului

  • Ca tot va vorbeam de HPV si Gardasil in america copiii sunt luati de armata si vaccinati fortat, iar daca parintii se impotrivesc, acestia sfarsesc prin a fi incarcerati ! Caini de lupta, si vaccinari fortate la varful baionetei in SUA 2007, in tara libertatii, tara democratiei si a masoneriei. Totul pentru bani, pentru bani din domeniul public in buzunarul corporatiilor. Articol complet aici. America = Fascism !

  • Un om este omorat de politia canadiana prin electrosocuri. Video aici. Istoria pe scurt - Robert Dziekanski un cetatean plonez arunca cu un laptop pe jos in aeroportul din Vancouver. Vin politistii si-l electrocuteaza cu 50.000 de volti asa just in case fara nici o intrebare si avertizare. Omul moare. Ne transformam global intr-un stat politienesc fascist ! In ultimii 5 ani au murit peste 290 oameni electrocutati de politia americana si canadiana.
  • In Emiratele Arabe Unite o fata este violata in grup de 7 barbati iar apoi este condamnata la 6 luni de inchisoare si la 100 de lovituri de bici. Articol aici






  • Guvernul chinez vinde organele detinutilor politici bogatasilor din occident (elitei globale). Detinutii sunt inca in viata cand le sunt prelevate organele articole aici, aici si aici. China este tara cu cele mai multe distinctii primite de la ONU, organizatie al carei cartier general este ridicat pe pamant oferit de catre Rockefeller - acelasi om din spatele Bilderberg, Comisiei Trilaterale si Fedreal Reserve Bank, banca privata care a confiscat aurul cetatenilor americani printr-un decret al guvernului inainte de cel de-al doilea razboi mondial - de mai bine de 50 de ani F.R.B. tipareste bani fara nici o acoperire, bani din nimic.

  • Cruzimea japonezilor nu cunoaste limite. Avem un film aici in care vedem cum niste javre ciopartesc delfini acestia fiind vii cand le sunt taiate aripioarele. Si asta doar pentru bani evident.


Acesta este doar prezentul - credea-i ca glumeam in posturile trecute ? Aceasta este societatea faurita de liderii nostrii, lideri politici si economici pe care noi plini de ignoranta ii alegem frenetic - acesti degenerati care ar merita sa stea in ospicii ! Aceasta este societatea in care va creste copilului tau (in caz ca ai), crezi ca daca ii oferi un blid de mancare, meditatii si un I-Pod este suficient ?
  • Nu facem nimic intrucat suntem ocupati cu achitarea creditelor, nu ?
  • Cat timp vrei sa mai induri sclavia impusa de elita globala ?

    Te-au conditionat sa crezi ca nu poti face nimic ! Nici nu stii cata putere avem in fata lor daca publicam si facem tot posibilul sa afle cat mai multa lume de aceasta sleahta de netrebnici care suge sangele acestei planete !
CITESTE SI :

3 comments:

Anonymous said...

incredibil unde a ajuns asa zisa societate si preudo-evolutia oamenilor

Anonymous said...

super tare site-ul eu l-am trimis pe mail la toti cunoscutii mei !

Anonymous said...

lasa frate ca vremea americii a trecut - cauta pe google sa vezi cum se intalnesc primarii ca populatia nu mai are bani de taxe de proprietate intrucat aceea criza a housing-ului de care nu se spune la televizor i-a facut sa-si piarda casele in fata bancilor...