Saturday, November 10, 2007

7 tari renunta la dolarul american

7 tari au anuntat ca vor renunta la dolarul american ca moneda de schimb pentru petrol link.Tarile sunt : Arabia Saudita, Corea de Sud, China, Rusia, Venezuela, Iran, si Sudan.

Mai jos este graficul EUR / USD pe ultimile 120 de zile - vedem clar deprecierea dolarului american.


De 50 de ani de cand Federal Reserve Bank (banca particulara infiintata de Rothschild si Rockefeller) a anuntat ca nu mai are acoperire in aur pentru dolarul american (practic il tiparesc din nimic), acesta totusi nu a scazut datorita cartelului OPEC care obliga pana de curand ca mai toate tranzactiile cu petrol sa fie efectuate in dolari americani. Astfel era o cerere constanta de dolari in lume care ii mentinea fals cota. Vremea dolarului si a americii a apus.

Pe de alta parte petrolul a ajuns la cota de 100 de dolari barilul. Daca corelam informatiile de mai sus cu articolul de aici legat de petrol si consum - putem trage niste concluzii foarte interesante si observam ca vorbim tot de aceleasi tari. Baieti vine o criza economica regizata premergatoare guvernului mondial si ca sa il citez pe David Rockefeller "tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala" - criza avem, organisme internationale care sa "reprezinte" natiunile avem (Bilderberg, ONU, G8, Comisia Trilaterala etc).

In ciuda faptului ca este nevoide de si mai mult petrol - cartelul OPEC a anuntat ca nu va suplimenta extractiile pe anul 2008. Deci la vara vom aveam 150 USD pe baril... tineti minte.

Sa munciti bine.... Bilderberg lucreaza pentru tine !

3 comments:

Anonymous said...

completare, daca imi permiteti sa folosesc libertatea de exprimare

http://www.paranormal.ro/petrolul.htm

Anonymous said...

Dar "inflamarea" preturilor in real estate care a avut loc in aceeasi perioada cu cresterea pretului petrolului ? Nu sunt corelate fiind orchestrate de aceleasi grupuri de interese ?
Trebuie sa lovesti in nevoile fundamentale ale omului : casa, combustibilul etc.

Anonymous said...

iti dai seama ce bani faceai pe forex profitand de devalorizarea $? eu nu stiam ca opec obliga tranzactiile cu petrol sa fie facute in $... si asta sustinea $.. in momentul ala intrai short cand s-a anuntat renuntarea la $.

ps. am descoperit tarziu blogul, sper sa vezi commentu.