Thursday, August 9, 2007

Totalitarismul Planetar Continua partea 2

Citeste si prima parte» a articolului.

  • In curand in UK politia va avea banci de date cu ADN-ul tuturor persoanelor ; totodata politistii vor avea dreptul sa colecteze mostre incriminatorii de ADN direct din strada, chiar daca delictele sunt minore (centura de siguranta, urinat in loc public etc). Citeste aici» si aici»

  • America este la pamant ! Imposibilitatea multor americani de a-si mai plati ratele la case (datorita recesiei si somajului ridicat), a facut ca principala banca responsabila de creditele bancare pentru locuinte - American Home Mortgage Investment Corporation sa cada la bursa cu 90% afectand mai multe piete bursiere. Citeste aici»

  • Totodata din cauza lipsei joburilor si a recesiunii din State, numarul de americani care emigreaza in Canada a inregistrat cea mai inalta cota din ultimii 30 de ani. Citeste aici »

  • S-a semnat documentul premergator Uniunii Nord Americane formata din Mexic, Canada si SUA. Acestea vor urma modelul Uniunii Europene avand granitele deschise, libera circulatie a muncii si o moneda unica - amero. Urmeaza guvernul mondial ! Citeste aici» si proteste vehemente aici»

  • CityWatcher principalul producator de echipamente de supraveghere pentru guvernul SUA a scos pe piata cipuri implantabile oamenilor pentru urmarirea acestora. Deja doi angajati ai companiei au fost implantati cu cipuri. Citeste aici»

  • Confruntarea economica dintre SUA si China ("optiunea nucleara": inundarea cu dolari a pietelor financiare internationale) vor arunca lumea in aer. Totodata Rusia si-a scos bombardierele strategice la incalzire. Citeste aici»

  • Grupul secret Bilderberg s-a intrunit la Istambul. Citeste aici» despre intalnirea ce a avut loc si despre istoricul grupului aici»

5 comments:

Anonymous said...

recomanda, dupa moderare:)
http://palestinalacrimamea.blogspot.com/
Sa ne traim si sa avem si boxele sa ne amplifice vocile, c-or auzi si "ei" odat'!

Anonymous said...

Salut,
Nu mi se pare ca se merge catre o uniune Americana.. Free borders cu mexic.. ha ha..

Pina acu un an se putea trece in SUA din canad ape baza citizenship card. Acum trebuie pasaport atit pt americani cit si pt canadieni. Mie mi se pare ca SUA se indreapta linistita catre un stat corporatist politienesc fascist eventual nu in ordinea asta. Sper din tot sufletul sa nu fie urmat de restul sau macar sa mai dureze vreo 10 - 20 ani pina atunci. Intre timp o sa se termine petrolul si probabil o sa s elase cu un razboi pe ultimile resurse. Dupa aceea vom vedea.

Juggernaut said...

JB, deci se merge in directia asta. Se scrie si in ziare, se arata si la televizor - ce-i drept foarte putin desi este o chestiune majora.

Vara trecuta Bush s-a intalnit cu Harper si cu Calderon (presedintele mexicului) in Quebec intr-un resort departe de marile orase. Intalnirea se dorea s e c r e t a. S-a aflat, si s-a aflat si ca mai participau 30 de CEO care aveau corporatii prezente atat in America in Canada, cat si in Mexic. Un fel de mini Bilderberg.

Actualmente oamenii in America sunt expropiati de stat intrucat autostrada care face legatura intre Canada si Mexic trece pe terenurile acestora.

Vizioneaza acest film :
http://video.google.com/videoplay?docid=107032905360

Citeste aceste materiale din presa scrisa :
http://www.atac-online.ro/articol/inc%C4%83-un-pas-spre-uniunea-nord-american%C4%83_14490

http://www.telegrafonline.ro/1187730000/articol/33995/violente_la_summitul_de_la_montebello.html

Anonymous said...

Despre Uniunea americana se vorbea inca de prin 2000, chiar si studiasem prostia asta la faculta. Parerea mea e ca orgoliul american si canadian e prea mare sa permita chestia asta. Si ca si in cazul integrarii in UE, toti posibilii candidati trebuie sa fie la un nivel economic asemantor, altfel iese urat. Si nu cred ca toti CEOs aia si-au cumparat insule prin Pacific si Atlantic sa stea linistiti.

____________________________
I fucking need a scoped riffle.

ares_xtreme

Razvan said...

Ma bucur f f f mult ca ai postat aceste informatii pe blog.Ar trebuii sa facem o campanie anti-globalizare.Si..apropo..Cititi carea " confesiuniile unui asasin economic " de john perkins ...o sa va lamuriti de ce noi..romanii...avem o viata de kkt..(scz limbajul)