Sunday, August 12, 2007

Datoria Externa SUA - Datorie catre Iluminati




Datoria Externa SUA:




Deci dupa cum vedeti datoria externa SUA, datorie catre bancile iluminatilor » atinge suma de 9 mii de miliarde de dollari si creste cu o viteza de 100,000 USD / secunda. Americanii pe langa ca sunt obezi, sunt si datori vanduti pe cateva generatii. Intrucat corporatiile americane produc totul in Asia, deci totul se importa, joburi in state nu prea mai sunt, anul trecut a fost un numar record de americani care au emigrat in Canada. Imposibilitatea multor americani de a-si mai plati ratele la case (datorita recesiei si somajului ridicat), a facut ca principala banca responsabila de creditele bancare pentru locuinte - American Home Mortgage Investment Corporation sa cada la bursa cu 90% afectand mai multe piete bursiere. America sa-ti fie tarana usoara ! Citeste aici»

Colac peste pupaza, va reamintesc ca s-a semnat si documentul premergator Uniunii Nord Americane formata din Mexic, Canada si SUA. Acestea vor urma modelul Uniunii Europene avand granitele deschise, libera circulatie a muncii si o moneda unica - amero. Urmeaza guvernul mondial ! Citeste aici» si proteste vehemente aici»

1 comment:

Anonymous said...

Stimati Domni,

Acesta este un blog absolut formidabil!!! Este oglida gandirii nerostite a foarte multora dintre noi, cei responsabili si constienti de ce se intampla in jurul nostru.
Este absolut incredibil ceea ce ati reusit sa creati! Va felicit sincer!