Thursday, May 14, 2009

Unde au disparut 9mii de miliarde de USD ?

Nimeni nu stie dupa 8 luni unde au disparut 9 mii de miliarde de dollari din taxe... stupefactie maxima...


9 comments:

Mad io said...

Habar nu are despre ce se intimpla in jurul ei, macar daca ar fi pus pe cineva in acea pozitie care stie vorbi chiar daca nu are nici un fundament (au ce invata de la astia de pe la noi), dar asta nimic, zero abia articuleaza citeva cuvinte.
Dovada de incompetenta crasa.

Damian said...

Ma mir ca inca se mai fac formalitatile astea chiar daca se fac sistematic pasi mari catre NWO.
Daca te agati de aceste formalitati,mai ai timp sa formulezi o intrebare sau sa mai informezi ceva lume,care vrea sa auda.

Mad Mike said...

Ce figura pierduta are femeia, e pierduta in spatiu,pilaf, exact ca un copil care nu a invatat lectia si e scos la tabla sa raspunda. Nu are cum sa raspunda la intrebarile lui Grayson, si chiar daca ar avea vreo idee fisa postului i'ar interzice sa vorbeasca. Tare sunt curios ce au sfatuit-o suflatorii din spate..vai mama lor de mincinosi ordinari.

Anonymous said...

Incredibil!

Si se mai mira cei din anturajul meu cand le spun ca in Romanica inca stam bine cu coruptia.

Anonymous said...

Pentru nano2k:TARA IN CARE TRAIESC ROMANII SE NUMESTE ROMANIA!
romanica este tara in care traieste badea@comp. si asta ii ocupa tot timpul!

Anonymous said...

@Anonymous: iubesc Romania si eu nu folosesc "Romanica" in sens peiorativ. De ex, folosesc mereu "Germanica" si tot asa, nu in sens peiorativ.

Stiu ca originea termenului "romanica" este de sorginte peiorativa, dar nu si pt mine. E un simplu diminutiv.

Anonymous said...

Nano2k te rog sa intelegi ca diminutivele au pervertit limba romana.Este usor de observat ca "pentru a intra in voie celor care ne conduc de mai bine de 70 de ani" trebuia sa te "minimalizezi" ca sa supravietuiesti si sa-ti "ceri iertare" ,sa te umilesti,pentru ca esti "altfel".
Exp:mamicuta,taticut,sefuletu',pisi,ciorbica,berica,cafeluta,mancarica,vezi emisiunile lu' "doamna teo",etc.
S-au pervertit inclusiv numele de botez.
Sa incercam sa repunem in drepturi(ORTO) cuvintele romanesti.
Depinde de fiecare din noi sa oprim, in propriul vocabular, pervertirea.
Te rog!Esti unul din cei care POT!

RossenAztec said...

mai ...cand aveam 16 ani am dat peste o carte Conspiratia Stargate .O carte cu doi autori care au facut un review pe baza a 40 de carti scrise in domenil francmasoneriei ,civitulizatiei aztece ,piramide din intreaga lume ...si ....si .....MANIPULARE!Mintea mi a luat o intr o directie si nu mai stiam ce sa fac....fiind nascut in Suceava nu prae aveam cu cine vorbi despre lucrurile pe care le am descoperit ....si cand apucam sa mi spun ideile toata lumea ma lua peste picior din momentul in care auzeau cuvantul "conspiratie".Acum am 20 de ani ....cateva carti citite in domeniu si o mare dorinta sa fac o schimbare in lumea asta folosita ca o curva.Pt ca asa e ....suntem fututi din momentul in care ne nastem ...suntem invatati ca ,daca vrem sa fim ceva in viata trebuie sa facem o scoala ,sa ne luam un apartament cat mai luxos sa se mire vecinii si rudele tale care muncesc de 20 de ani si nu isi permit luxul tau pe care l ai dobandit si tu la randul tau facandu i pe altii pe la spate ,sa ai copii ,sa i inveti dupa acelasi sistem si sa mori.....In fine ...nu are leg cu subiectul pe care il promovam aici dar atat am vrut sa zic...ideea principala....tare blogul si ma bucur ca nu sunt singur :))....ma bucur ca ,cumva apartin unui grup de oameni cu care as putea intotdeauna sa vb ceva mult mai interesant decat ultimul i phone ....
Ne vedem pe aici....

AngelA said...

Sigur, ei isi pun la ciorap ceva parale pentru marea revolutie a bogatanilor Pamantului. Atunci vor putea pune laba pe toate avutia planetei (in pret intra si sclavii atent triati, dupa ce vor fi fost decimati cu virusi, OGM-uri, E-uri, si alte chimicale cancerigene) la pretul de mii si mii de miliarde... bani literalmente furati (zic ei "rataciti") de aceste "genii" ale raului.
In completare la cele scrise mai sus va propun sa vedeti un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

Filmul se numeste:
"De la servitude moderne"

si a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

Traducerea im lb. romana o gasiti pe www.titrari.ro, mai precis la:

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

Nu-s 100% de acord cu afirmatiile autorului (mai precis primele si ultimele minute din film) dar merita vazut si... dezbatut.
Vezi si da mai departe...