Saturday, March 22, 2008

Libertate sau Fascism

O prezentare sustinuta de David Ike :

Dupa ce vizionati materialele cititi pentru confirmare Pedofilia de Lux din Anglia precum si Noul Fascismul Englez


6 comments:

originar said...

o conferinta de vreo 7 ore deosebit de interesanta si de deschizatoare de orizonturi; am vazut filmul asta-vara, si il recomand calduros tuturor celor care au dorinta sincera de a afla mai multe despre realitate si manipularea la care suntem supusi zi de zi.

Anonymous said...

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/797556/Multinationala-acuzata-ca-si-omoara-angajatii/

Anonymous said...

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-03-29&id=235263

Anonymous said...

ce bine ca s-a inventat internetul ! incet incet se formeaza si comunicarile bilaterale de masa. mesajele tip ''semering'' nu mai au acelasi impact asupra oamenilor din ce in ce mai informati. ma dau ca exemplu - pana acum trei ani eram in bezna, de cand am net s-au cam schimbat datele - am trecut la alt nivel...de pe care pot fi virusat fara ca eu sa-mi dau seama, probabil transmitand la randu-mi virusul si altora care fara sa-si dea seama... ! Iar concluzile personale ale fiecaruia, in realitate sunt ale altora !

Anonymous said...

toata aprecierea pt. efortul facut intru documentarea cititorilor !Chestia asta haleste mult timp, mai ales cand e sustinuta de propria viziune in completarea mesajului.
Domnule, gandesti curajos !
Cu respect...

Anonymous said...

Salut ! iarasi nu ma pot abtine sa-mi arat admiratia pt. ceea ce faci dumneata pe blog. Abia acum am inceput sa-mi dau seama de diversitatea si profunzimea aspectelor redate - imi pare rau stau prost cu timpul ( care-mi este furat cu nerusinare dandu-mi-se in schimb suficient stres prin care d-abia reusesc sa creionez ceva cat de cat...aproape inteligibil ! ) pentru ca ceea ce scri merita studiat, nu citit.
Ceea ce m-a surprins neplacut a fost saracia de comentarii, ca sa nu mai vorbim de substanta !
Lucrul asta spune ceva ce parca n-as vrea sa cred...
Din cand in cand mai urmaresc bloguri de prin media - orice tampenie postata este luata la analizat, la interpretat, de zeci de ''docti'' si am impresia ca autorii se amuza nespus vazand asta ( sper !) Odata, pe un blog d-asta, in gluma am aruncat un semn de exclamare pe anonim - timp de o zi...a fost liniste ! Am gasit si explicatia : oasele triunghiulare nu sunt intalnite prea des !
Departe de mine ideea de a ma erija in stiutor, vreau sa sti numai ca uneori gasesti insi care sa-nteleaga acolo unde te-astepti mai putin !
Ia mesajul asta ca pe un chitait din partea mea ! Mai simt si eu nevoia sa comunic !
Raman dator daca nu vei posta ce-am spus ! Multumesc !
Cu respect,