Monday, May 28, 2007

Hamburg - 4000 de activisti anti-globalizare au fost batuti de catre politie

Hamburg - 4000 de activisti anti-globalizare au pornit un mars catre centrul orasului. Evident politia aservita corporatiilor ii opreste, astia nu se lasa - iese cu pietre si furtunuri cu apa.

  • Traim intr-o lume libera, chipurile - de ce niciodata la televizor, in timpul unui jurnal nu sunt invitati liderii acestor militanti "extremisti" anti-globalizare ca sa-si spuna si ei motivele civilizat ?
  • Priviti hal de expunere - nici o explicatie cu privire la motivele activistilor : VIDEO

    Matrix frate - asta e societatea, libertatea si "informatia" - ILUZIE !
    Ia sa fi fost un mars de gay sau un targ erotic sa vezi ce de invitati speciali in studio si interviuri ar fi fost pe toate posturile... ca deh da-i senzatia prostului ca libertate=sexualitate... Sa nu miroasa nimic din monstruozitatea economica globala ce se desfasoara sub nasul sau - asa ca mass-media de propaganda lucreaza si te lucreaza pe tine.

4 comments:

Anonymous said...

esti cam sarit de pe fix (nu cred sa existe o conspiratie globala, poate doar o cumetrie spontana a 'elitelor') dar in mare parte ai dreptate si imi place blogul :D da-le-n cap da-i in mama lor de hoti!!

Anonymous said...

era un comment pt tot blogul nu apropo de articolul asta in special.

acum te-am gasit.

Anonymous said...

Iti multumesc pentru aceste insemnari, mai mult decat insemnari de fapt. Excelent blog, serios si o voce care striga in pustie din pacate. lumea se va convinge. si cand se va convinge va fi, vai, prea tarziu

Anonymous said...

Trebuie sa recunosc ca aceste lucruri se intampla, nu sunt doat in mintea ta sau a mea... cand majoritatea va ajunge sa constientizeze va fi prea tarziu. Cei ce nu credeti, mai stati si va ganditi putin... apoi sa ziceti ca suntem sariti... Matrix o fi fost el un film sf dar ideea ca oamenii sunt controlati si obligati sa se conformeze unui anumit sistem bazat pe disimulare si non-adevar e cat se poate de nonfictiune!