Monday, June 8, 2009

Pentru Libertate

A aparut inca un site organizat ce lupta activ impotriva cipurilor biometrice si impotriva tuturor masurilor de control draconice aplicate abuziv populatiei civile de catre guvernele vandute bancilor si corporatiilor. Este evident ca in acest moement se duce o lupta directa si puternica intre control (materialism) si libertate (spiritualitate). Unde s-a ajuns si unde se vrea sa se ajunga am tot scris pe acest blog... nu mai are rost sa intru in detalii.

Trebuie sa lasam deoparte prejudecatile de ambele parti (macar in al doisprezecelea ceas), prejudecati care nu fac decat sa ne dezbin in baza dictonului "Divide et Impera". Nu mai avem timp si resurse sa facem "bisericutze" pe n'spe mii de criterii cand stim clar cu totii ce vrem si cine este inamicul nostru comun - sistemul compus din banci si politicieni. Asadar sa iesim din apatia sociala indusa :

6 comments:

Anonymous said...

http://www.cracked.com/article_17469_5-pathetic-groups-that-people-think-rule-world.html

Anonymous said...

Ca sa nu poata orcine sa iti citeasca pasaportul: http://www.thinkgeek.com/gadgets/security/8cdd/

Moroi said...

Părerile tale le împărtăşesc de vreo 4 ani încoace. Au încolţit în mintea mea de la "nain-ileven" dar nu-mi venea să cred. Dă-i un "add" la "moroi01" în messenger. Vreau să discut cu tine.

Saitul "pentru libertate" nu merge.

salvarearomaniei said...

cauta si pe Joseph Moshe pe youtube sa vezi ce i-au facut - alt microbiolog care a facut public baxter ukraina si boala cu plamani negri deja din august - care a aparut prin octombrie...

http://www.youtube.com/watch?v=giavJC7Q-TM

citeste si info la more...

Anonymous said...

Cateva chestii interesante pe http://all-media-blob.blogspot.com

Anonymous said...

un link util,parerea mea"http://www.urbaniulian.ro/2010/01/21/nemernicie-romania-va-experimenta-pe-populatie-produsul-cancerigen-initium-daca-nici-acum-nu-reactionam-atunci-cand/".Si eu imi mai iau informatii pentru blogul meu"http://adyyon.wordpress.com/".Mersi pentru efortul depus.Apreciez faptul asta.Lumea trebuie sa afle ce se intampla.Chestia este ca putem produce schimbarea si fara anarhie,parerea mea.Puterea o avem noi insine,nu ei.Ei au putere datorita faptului ca noi acceptam asta.Contul meu de pe youtube"http://www.youtube.com/user/adyyon",unde sunt cenzurat la greu.Parerile mele deranjeaza, deh.