Saturday, June 6, 2009

Oriunde ai fi NU vota


sau

Anulează votul ! Pune mai multe ştampile pe buletinul de vot si scrie pe vot ceea ce crezi.
Inca mai auzim lozinca asta stupida: daca nu votezi, inseamna ca nu-ti pasa si nu ai dreptul sa critici! Unii chiar s-ar bucura ca prezenta la vot sa fie obligatorie ca pe vremea comunismului! De parca dreptul de a NU participa la mascarada electorala nu e unul dintre putinele drepturi castigate dupa 1989. Tocmai pentru ca imi pasa, nu ma duc sa votez! Si am tot dreptul sa critic, fiindca sunt cetatean al acestei tari si ma simt total nereprezentat de nemernicii care s-au cocotat la putere!

13 comments:

Victor Roncea said...

VOTEAZA, ROMANE, VOTEAZA! SFATUL unui matematician pentru cei care se grabesc sa-si anuleze votul: UDMR CASTIGA!!!

http://victor-roncea.blogspot.com/2009/06/voteaza-romane-voteaza-sfatul-unui.html

Juggernaut said...

iarasi frica eterna cu ungurii...
mai urmreaza teroristii, minarii global wamrming, sauron din lord of the rings si apocalipsa...

Pur si simplu nu votati frate..

VIATA said...

Daca nu mergi la vot, e posibil ca alta persoana sa introduca in urna un vot, in locul tau. Eu zic sa mergem si sa anulam voturile - ca tot nu avem pe cine alege.

Juggernaut said...

ca nu votam sau votam prin anulare (stampilare multipla) important este sa demonstram nesupunere civica organizata impotriva clasei politice de cacat in frunte cu EBA !

Anonymous said...

Ii doare fix in cot de nesupunerea civica. Oricum cineva va fi ales, si asta e tot ce ii intereseaza pe ei, si nu participarea la vot.

clovniiveseli said...

pe cine sa votam ? de ce sa votam ? doar ca sa aiba cateva persoane trecut pe CV functia de europarlamentar ? cei care merg acolo si cei care au fost nu au realizat nimic in afara unui salariu , doar si-au mai facut niste relatii , nu pierdeti timpul mergand la vot , mai bine stati cu familia sau prieteni!

Anonymous said...

Urmeaza-ti INIMA juggernaut si nu vei gresi.Fara frica!
Lasa matematicienii de-o parte!

originar said...

nu stiu ce importanta are, dar va comunic ca eu nu am votat; oricum , chiar daca mergeam la vot, mi-as fi anulat votul;
si ce daca castiga ungurii? lasa-i, frate roncea, sa ia 90% din mandatele Romaniei (UDMR-ul, deci), sa vedem atunci cum politicienii romani de doi bani vor tremura cu morcovu in cur, si poate vor realiza ca nu mai merge cu prosteala...eu chiar imi doresc asta, de ex....UDMR= 90% din mandate, m-as sparte de ras, ar fi cea mai mare palma data de popor clasei politice; asa ca nu mai fluturati "false flag"-ul asta, ca suntem trecuti prin din astea; bine zice jugerrnaut, azi ne speriati cu ungurii, maine cu extraterestrii, poimaine cu Alba ca zapada :)))
oricum, o mica satisfactie am ca in orase au votat, vad , doar 16% la ora 19;ideal era vreo 5%, aia platiti cu un mic si o bere :)))

Anonymous said...

de ce sa nu votam? ca sa castige pdl? esti cumva de la MISA?

Anonymous said...

N-am votat pana acum din aceeasi ratiune cu tine, dar la europarlamentare au iesit EBA si Gigi.
Acum ma simt responsabila si o sa votez in toamna, sa nu ne iasa presedinte tot vreun Becali.

Flo said...

Eu am votat, si voi vota in continuare.
Atita vreme cat in legea electorala NU exista conceptul "prezenta prea scazuta la vot", doar 1 vot va fi suficient pentru alegeri valide.
Deci in acest moment exista 2 cai de actiune: incepem sa ne luptam pentru schimbarea legii electorale ca sa prevada cazuri gen "prezenta sub 5%", sau mergem sa votam.

Caci daca nu merg sa votez, bunicii mei de la sat oricum vor merge, si vor vota pe cine le da mai mult zahar sau faina sau beremici.
Si nu-i pot impiedica oricat as vrea, pentru ca e DREPTUL lor sa voteze, chiar daca noi ne consideram mai desptepti. Asa ca ma duc si eu sa votez, oricat de putin ar conta votul meu. Daca NU merg, votul lor va conta mai mult.

Ah, imi spuneti ca nu am cine sa votez ? Sunt aproape de acord. Cei care spuneti asta, chiar v-ati informat despre _toti_ candidatii, sunteti sigur ca nu exista variante cat-de-cat ok ? Ca toti sunt corupti ? Daca nu, va rog faceti-va temele si aduceti 3 "tinichele" pt fiecare candidat. Daca da, cine va opreste sa candidati _voi_ ??

Politica nu inseamna "hai sa alegem, vai, n-avem pe cine, we're doomed". Politica inseamna "hai sa vedem ce putem face ca sa ne fie la toti mai bine".

fold cat 440 said...

foarte tare ...

Anonymous said...

Man in primul rand vreau sa te felicit pentru blog si vreau sa iti ofer toata sustinerea morala posibila ... eu personal cred ca votul e doar o alta forma de manipulare , sa creada populatia ca detine controlul si ca ei aleg liderii ...bla bla ...toti presedintii sunt prealesi ,oamenii sunt prea naivi si nu merita sa viata, prefera sa traiasca in genunchi decat sa moara in picioare...Cand vad atata prostie incep sa sustin legea martiala ...vreau sa-i vad pe toti cum sufera si inainte sa moara sa-si dea seama de adevar.