Thursday, July 24, 2008

Tratatul de la Lisabona reintroduce pedeapsa cu moartea

În toate ţările europene, pedeapsa cu moartea este astăzi aparent abolită. Tratatul de la Lisabona, noua Constituţie europeană, pe care tehnocraţii din fruntea UE încearcă să o impună cu orice preţ, în ciuda respingerii ei de către cetăţenii Europei, reintroduce pedeapsa capitală.

Multi o sa spuneti ca este bine atata vreme cat exista monstrul violator din Austria, numai ca modul de aplicare al legii nu-i vizeaza pe psihopati si criminali.

Cartei Uniunii Europene stipulează că pedeapsa cu moartea este abolită, dar face o trimitere la o notiţă din josul paginii unde scrie cu litere mici: „cu excepţia situaţiei de război, dezordine socială şi insurecţie”. Dezordine socială ??!?

„În plus nu sunt definite infracţiunile care pot fi pedepsite cu pedeapsa supremă. Cine stabileşte că dezordinea socială a atins un asemenea grad încât se poate abroga prevederea care interzice pedeapsa cu moartea şi aplica această notă de subsol? Ce tribunale o vor acorda? Tribunale speciale, întrunite pentru stări de urgenţă?

De la ce punct un protest în masă va începe să fie considerat insurecţie, pasibilă de pedeapsă cu moartea?” se întreabă juristul german Albrecht Schachtschneider.

Alături de aceasta, mai există şi alte prevederi abuzive în Tratatul de la Lisabona, care explică de ce se încearcă ratificarea sa pe ascuns, ocolind organizarea de referendumuri. În Germania, atrage atenţia politicianul independent Helga Zepp-LaRouche. Oricum modul în care acesta este redactat, plin de expresii juridice greoaie şi de trimiteri la numere de lege peste numere de lege îl descurajează de a-l mai studia până la capăt şi pe cel mai perseverent şi bine pregătit jurist.

CONCLUZIE
Nu vi se pare ciudat să poţi fi condamnat la moarte pentru mişcări sociale? Nu credeţi că Imperiul European va putea lua multe decizii în interesul ei împotriva oamenilor ce deranjează? In paralel in America noua lege a Apărării Naţionale îi permite preşedintelui SUA să utilizeze armata fără consimţământul autorităţilor locale pentru a suprima orice situaţie calificată de el drept „dezordine publică”.

Evident presa subordonata tace...

Citeste si :

1 comment:

Anonymous said...

Imperiul european vrea să ghilotineze oameni:
http://razboiulcutine.haipa.ro/2008/07/27/europa-vrea-sa-ghilotineze-oameni-din-nou/