Monday, July 28, 2008

Catre o Noua Lume Libera


"Incepand cu 2009 Simona Sensual, Delia Matache, Patruleasa, Andreea Marin toate vor fi amprentate detalii aici "
Asa trebuie sa sune o stire care ar excita neuronu' populatiei... La astfel de stiri marseaza dorelul. Atata vreme cat populatia traieste in Transa Colectiva - nicio sansa de scapare, iar pe de alta parte populatia merita sa fie cipata, amprentata, taxata, indoctrinata - ignoranta are un pret, iar o libertate prea mare atrage responsabilitati, iar doreii nu vor sa gandeasca, le place sa fie ganditi.

Nu exista bine si rau. Exista numai organizare vs. dezorganizare. Haos vs. Ordine. De mii de ani am tot incercat sa-i desteptam prin diferite societati, miscari si curente, nimic... ne invartim in cerc, populatia sta implacabila sub clopotul lui Gauss 80% ignoranti, 20% activi. Este o lupta data pe multe niveluri, dar in esenta este lupta dintre inteligenta versus prostie, organizare vs. dezorganizare, responsabilitate vs ignoranta.

Iata o mostra de prostie crasa intr-un avion englezesc.

Deci ? Ce facem fratilor ? Prosti multi pe Terra, iar pepetuarea speciei nu mai are limite cand intervine dogma. Ce fel de educatie or sa le ofere aia copiilor lor in afara de "scriptura pe paine" ? Ce s-ar intampla daca toti ne-am comporta ca ei, ca doar asa scrie in Cartea Cartilor ?

Catre o Noua Lume Libera ?
Nu cred, nu ai cu cine. Si nu e massmedia de vina. Noi nu imitam toate cacaturile de la TV. Tu nu imiti toate cacaturile de la TV. 80% din populatie da ! Mediteaza asupra acestei chestiuni. Daca controlezi calitatea programului TV se revine tot la cuvantul cheie "control" si o ingradire a libertatilor, deci a optiunilor... Deci cine este de vina ca boii nu stiu sa aleaga ? Asta tine de bun simt, iar bunul simt il ai ori nu il ai - asa te nasti.

Pentru ei cartile sunt reviste, internetul e FaceBook si Hi5, televizorul se rezuma la OTV. Religia este imitatie, interdictii, porunci si superstitii. Spiritualitatea nu exista pentru ei. Fericirea o gasesc in produse. Comunicarea este parada celularelor. Muzica este manea. Distractia e clubul de fitze. Ei nu pot spune ca au prieteni, ei au "cunoscuti"... etc, etc...

3 comments:

Anonymous said...

Cum ziceam... o tara de tzarani plecati la oras da' care nu au ajuns inca!!!

Anonymous said...

AI CU CINE daca stii sa ii recunosti,cunosti!
Ei schimba tacut si Iubind lumea "mica" din jurul lor"...trebuie doar sa ii SIMTI!
De SUS MASA CRITICA CONTEAZA.
De jos...majoritatea.
Si lasa IUBIREA SA VINDECE si nu...metalul vorbelor(prosti,ignoranti,turme).Fiecare suflet are timpul lui de trezire pe care...nu IL INFLUENTEZI TU ci este influentat "DE NIVELUL VIBRATIONAL A CEEA CE AFIRMI".(influenta subtila si Luminoasa...)
De pe pozitia celor scrise in articol(ma refer la vibratia transmisa)...totul pare pierdut.Unde este detasarea onesta?
Sau mai bine zis...unde este implicarea inteligenta a celui care aduce "in Lumina" realitati?Lipseste IUBIREA.
Cu respect,ana maria.

Anonymous said...

Autorului articolului:
Va rog sa priviti un moment culoarea violet...si apoi indigo.
Nu-i asa ca aduce compasiune,intelegere...pace interioara,iubire impartasita...si da,uneori sageata direct la tinta.
Prin "violet":nu poti vorbi de ordine si dezordine,de etichetare,de judecati si verificari.
Violet este CREATIV...NU-I ASA?Este "etichetat" ca straniu,nefacind parte din nici o "organizatie"...uneori singur...in felul lui...pentru ca e "diferit",nebun..."not normal".
AKIANE...de exemplu...
Ce diferenta intre discursul acestui suflet...si cel al "bataiosului"!Nu este nici o judecata...e doar o observatie.
Eu,de exemplu,cred ca fiecare e special...si merita sa fie iubit...daca permite.
Asa incit...va rog priviti si...tara mea prin "violet".