Monday, July 28, 2008

Astronaut Apollo 14: Extraterestrii exista si ne-au contactat



Edgar Mitchell al seaselea astronaut (Apollo 14) care a fost pe Luna. Acesta afirma ca extraterestrii au vizitat frecevent pamantul in ultimii 60 de ani, iar guvernele ascund acest adevar populatiei.

"Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale", a spus Mitchell. "Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati", a adaugat acesta.

Mitchell, doctor in aeronautica si astronautica, spune ca, in cazul incidentului Roswell, din New Mexico, in 1947, a fost vorba de prabusirea unei navete extraterestre reale. NASA a sustinut tot timpul ca a fost vorba de prabusirea unui balon de cercetare top secret

In urma cu doar cateva saptamani distanta, Vaticanul afirma posibilitatea existentei extraterestrilor, ba chiar speculeaza ca acestia nu ar fi comis pacatul primordial... in fine, pomul ala din Eden era cunoastere, iar astia sunt mult mai avansati decat noi... As mai adauga ca Edenul nu era in cer, ci pe pamant. Locatia se suprapune exact peste Babilon, Sumer. Nu este ciudat ca mitra, hainele si sceptrul Papei arata izbitor de mult cu cele ale vechilor preoti Babilonieni ?

8 comments:

Anonymous said...

Pe tema asta se poate dezbate mult si bine: ne-au vizitat sau nu extratrestrii?!

Eu o sa raman la ideea ca mai degraba fenomenul OZN + extraterestrii reprezinta un subiect minunat pentru cover-up operations. Sunt sigur ca exista viata "out there", dar raman sceptic privind vizitarea Pamantului, in sensul ca informatiile, contrainformatiile si dezinformarile din prezent ar putea deservi unor scopuri mai mult sau mai putin ortodoxe.

Normal, exista posibilitatea ca ei sa fi venit deja pe Pamant, ca noi sa fim descendentii lor, bla bla, dar mai stiu si ca la fiecare minut se naste unu' (fraier, that is :) ).

Juggernaut said...

ai dreptate, dar nu stii intreaga poveste.

Unknown said...

Singura dovada ca exista inteligenta extraterestra este ca nu au incercat sa ne contacteze...

Juggernaut said...

nu au incercat sa ne contacteze direct... corect... ca altfel incepeau astia cu crucile si alte semne sa se crizeze...

Anonymous said...

Da... exact. Da' cred ca exista o mana de oameni care stiu intreaga poveste.

Si din cauza ca eu nu stiu intreaga poveste eu ma abtin sa cred cu fanatism si frenezie intr-o teorie sau alta. Si cum pot sti ca stiu intreaga poveste?! Cum o pot afla, mai intai?! Cum pot fi sigur ca intreaga poveste i si cea adevarata?!

Juggernaut said...

Vezi asta pana la capat :
http://www.youtube.com/watch?v=TLbII1qjH38

acum nu poti spune ca la 1600, la 3000bc etc aveau guvernele arme secrete la un asa nivel...

Anonymous said...

C'mon, man! Nu poti spune ca filmuletu asta este povestea toata si adevarata.

Deci, cum ziceam, ESTE POSIBIL ca extraterestri sa fi venit deja; sa i fi invatat pe egipteni sa construiasca piramide; sa fi asistat trasarea desenelor de la Nazca; sa fie cheia la misterul verigii lipsa; ei sa fie rasa de origine... whatever. Cand or sa vina sa zica: "uitati ba, retarzilor, ASTA e tehnologia", atunci o sa cred ca au lauat legatura cu noi... pana atunci exista doar in imaginatia mea.

Anonymous said...

Unele comentarii sunt de-a dreptul hilare, neinteligente si total artificiale, menite parca sa impuna o anumita idee si anume cea a devalorizarii ideii de contact extraterestru in sine. Daca extraterestrii ne-au contactat deja e un lucru cu adevarat important si numai un neghiob ar minimiza un astfel de lucru sau chiar si posibilitatea de a se intampla.