Friday, December 21, 2007

Legi Americane

  • In Arizona este legal pentru un barbat sa isi bata sotia, insa acest lucru nu poate fi facut decat o data pe luna.

  • O lege pe care probabil locuitori din California nu o stiu spune ca daca vor detona o bomba cu continut nuclear in limitele statului vor primi un premiu de 500 de dolari din partea autoritatilor.

  • In Washington D.C. singura pozitie sexuala acceptata este cea a „Misionarului”. Toate celelalte sunt considerate ilegale.

Thursday, December 20, 2007

Ce se intampla la cumparaturi

Ce patesti cand te duci la cumparaturi in tara totalitarismului America - cititi aici

Wednesday, December 19, 2007

Doctrina Noii Ordini Mondiale

  • Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate; (rezolvata la 1848 din Europa, pana in America si Mexic)
  • Abolirea proprietatii private; (rezolvata citeste aici)
  • Abolirea mostenitorilor; (impozitarea mostenirilor cu 69% citeste aici)
  • Abolirea patriotismului; (rezolvata vezi Europa vs Nationalismul)
  • Abolirea familiei, instruirea in comun a copiilor; gradinita obligatorie de la 3 ani aici
  • Abolirea tuturor religiilor (ca si rezolvata)
Chiar nu te infioara cand vezi realizarea pe an ce trece a acestui program ? Nu crezi ca nu poate fi pura coincidenta ? Toate astea dupa inspaimantarea maselor cu pericolul terorismului. Ca apoi ce ? Sa fim monitorizati pas cu pas pentru securitatea noastra. Ce siguranta, ce fel de libertate e aceasta ?

Sclavie cu fata socialista, fascism deghizat in corectitudine politica ?

Monday, December 17, 2007

Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

Posturile mele pot parea extremiste dar asta doar pentru ca arat extremismul la care s-a ajuns in aceasta transa colectiva numita si societate. Am scris despre Era Pinguinului si despre Noul Om in Noua Societate - ca o confirmare a spuselor mele la 3 saptamani Raluca a murit de extenuare (cunoasteti povestea). Gradinita este obligatorie de la 3 ani exact ce va explicam acum 4 luni, s-a implinit.
Copii trebuie educati de "altii" pentru ca parintii vor fi ocupati cu ridicarea corporatiilor pe noi "culmi de progres si civiliztie". Cam asta-i asteapta pe copii si pe parinti.
  • Copiii nu mai sunt ai tai, sunt ai sistemului, la 14 ani primesc buletin cu cod de bare ca niste produse.

  • Deci trebuiesc "modelati ca atare."
Inregimentare, impozitare, iar peste zece ani chip-are ! Totul pentru o societate mai buna, mai sigura... frumos viitor, totalitarism pur - citeste 1984, devine realitate. A inceput ciparea oamenilor in SUA - link

Problema este ca ne autocanibalizam, ne hipnotizam unii pe altii, perpetuam sistemul, adica acest tavalug totalitarist, intretinut tot de noi, prin taxe si prin docilitatea dobandita in scoala. Cerc vicios. Invatati sa mai spuneti si NU, ca este inflatie de "iesmeni" (eng. yesmen) si pinguini !


Friday, December 14, 2007

Interzicerea Sarutului in Locuri Publice


Se intampla in Germania cand importa legi puritane fasciste din tara totalitarismului Americaca - cititi aici Treburile astea cu corectitudinea politica vin si in Romania, in mai multe domenii. Punctul final este realizarea unei mase amorfe de indivizi, fara puncte de vedere si principii, docili la directiile indicate de conducatori.

Unde vor sa ne aduca ? Cel fel de societate vor sa instaureze acesti monstrii care ne conduc din umbra ? Au introdus gradinita obligatorie de la 3 ani, ne taxeaza la sange, fumatul l-au interzis, acum nici sa ne sarutam nu mai avem voie, ce mai urmeaza interzicearea sexului, procrearea ?
Cred ca da, intrucat in Australia vor sa impoziteze nasterile si sa dea bonusuri celor care se sterilizeaza citeste aici

Depopulare, totalitarism, fascism la nivel mondial prin globalizare. Frumoasa societate, frumos viitor.

Wednesday, December 12, 2007

Panica Mondiala in Sistemul Bancar


Update :
acest post a fost scris in 2007, cu mult inainte de marea criza

Panica, panica, panica ! Marile banci centrale (Federal Reserve Bank*, Banca Angliei, Banca Canadei, Banca Central Europeana si Banca Nationala a Elvetiei) “pompeaza” miliarde in sistemul financiar international incercand sa evite un colaps mondial inevitabil generat de incapacitatea cetatenilor in a-si mai platii ratele la banci. Totodata nici companiile nu se mai imprumuta la banci datorita volatilitatii pietelor de desfacere, precum si a taxelor aplicate de guverne. O astfel de masura, de o asemenea amploare nu a mai fost luata de la atentatele din 11 septembrie.

Economia occidentala nu poate ramane constanta, iar acum s-a cam atins maximul de desfacere mondial... cam astia sunt europenii, cam astia sunt americanii si cam atat pot ei cumpara. Mai mult nu mai au bani - mai ales sunt impozitati draconic de guverne, plus ca s-au pierdut si multe joburi care s-au mutat in Asia. Acest lucru nu se intampla numai in America, ci peste tot in lume chiar si in Bulgaria. Si-a inghitit sarpele coada.

Ce va spuneam eu ca banii nu au acoperire citeste aici, iar bancile ii emit din nimic**. Cat credeau ca o sa le mai mearga escrocheria mondiala a creditelor ?!? Acum nu fac decat sa creeze inflatie pompand si mai multi bani pe piata, evident bani din nimic.

Umbla vorba ca aceasta manevra de electrosucuri financiare a fost discutata la intalnirea Bilderberg din Istambul ca bancile sa simuleze o crestere economica prin pomparea de bani pe piata avand ca scop ca oamenii sa prinda curaj si sa investeasca, apoi iluminatii vor declansa colapsul... vor cumpara globul la pret de centi... tineti minte ! Actualmente Federal Reserve Bank ofera credite altor banci pentru instrumente financiare cerand in schimb garantii colaterale. Deci cand aceste banci vor da faliment Federal Reserve Bank va detine totul.

Oamenii fac credite pentru ca sunt prea saraci, pentru ca statul le ia prea multi bani prin taxe, fac credit intrucat corporatiile prin papusile lor (politicienii) au decis sa ne tina intr-o sclavie voluntara si perpetua ! Dar iata ca lumea nu mai are incredere in banci si credite ! Restul articolului aici

* Fedreal Reserve Bank, banca privata care a confiscat aurul cetatenilor americani printr-un decret al guvernului inainte de cel de-al doilea razboi mondial - de mai bine de 50 de ani F.R.B. tipareste bani fara nici o acoperire, bani din nimic.

**
fractional reserve banking reprezinta procedeul prin care o banca are voie legal sa imprumute oamenilor bani pe care nu-i are fizic in seif. Bancile au voie legal sa imprumute pana la de 10 ori mai mult decat au fizic in seif uneori se ajunge pana la 30 de ori (SUA). Astfel banii apar din nimic.


Articole din presa :

Saturday, December 8, 2007

Conspiratia Craciunului


Vin sarbatorile, incep cumparaturile, mare atentie la cartile de credit. Cartile de credit au un termen de 17 pana la 21 de zile in care trebuiesc achitate pentru a nu platii dobanda usturatoare de circa 20%.
Fii atent la o mare teapa :

  • ai balanta zero pe intai ale lunii si cheltuiesti in prima zi 1000 EUR
  • pe 2 platesti bancii inapoi 999 EUR, ramai dator cu 1 EUR bancii
  • daca nu platesti si acest rest 1 EUR in cele 17 sau 21 de zile de gratie banca iti va aplica dobanda pe toata suma vehiculata, respectiv pe toti 1000 EUR pe toata perioada si nu doar pe 1 EUR cum ai fi tentat sa crezi si cum ar fi fost normal



Ce au in comun Saturnaliile, orgiile din Eyes Wide Shut, sacrificiile din Mesopotamia si bradul de Craciun ? Vizioneaza acest documentar.







Stiai ca actuala imagine a lui Mos Craciun a fost "inventata" de Coca~Cola ? Citeste aici.




Pe 22 Decembrie 1913 - de solstitiu - cand toti americanii dormeau intre orele 1:30 si 4:30 AM s-a votat ca Federal Reserve Bank (o banca particulara) sa devina principala banca a Americii. Practic guvernul american deficare data cand porneste un razboi se imprumuta la acesta banca particulara fondata de clanurile Rokeffeler, Rothschild si Morgan. Mai mult, aceasta banca in timpul crahului din 1926 a confiscat aurul cetatenilor americani fara nici o compensatie - altfel acestia ar fi intrat in puscarie. Aceasta banca emite dolari pe piata mondiala fara a avea o acoperire in aur ; ba mai mult 90% din banii imprumutati nici macar nu-i au fizic in cont atunci cand ii ceri. Citeste aici sau vizioneaza acest documentar partea 1, partea 2, partea 3, partea 4 si partea 5. Banca este fondata de Rokeffeler - acelasi om care a donat pamantul pe care s-a riticat cartierul general al ONU, acelasi om din spatele grupului Bilderbeg, omul carea a infiintat Comisia Trilaterla si are un mare aport asupra G8.

De ce Vaticanul este plin de obeliscuri egiptene si simboluri solare ?
Ce legatura exista intre zodiac, cele 12 zodii, cei 12 apostoli, cele 12 luni, Soare, Isus, solstitiu de iarna 22~25 dec, constelatia crucii, Nimrod, Horus si Craciun - partea 1, partea 2, partea 3


Pariez ca nu stii de ce anul are 12 luni si de ce aceste luni nu sunt egale... pariez ca nu stii de cate ori se invarte luna in jurul pamantului in decursul unui an. De ce in Mexic exista Piramida Soarelui vis a vis de Piramida Lunii ?

Luna : Luna se roteste in jurul pamantului de 13 ori in decursul unui an.13 rotatii x 28 de zile = 364. Demult in Anglia si in America de Sus - popoarele foloseau acest calendar si aveau 1 zi de petrecere (ziua 365).

Soarele : Soarele se suprapune pe 12 constelatii, numite si semne zodiacale cand noi ne rotim in jurul lui. De aici 12 luni.

Revenind la cartile de credit numarul de 17 sau 21 de zile de gratie nu este divizibil cu 31 sau 30 (numarul de zile dintr-o luna) - astfel ziua de plata pentru cartea de credit variaza extrem de mult de la o luna la alta. Ai mari sanse sa o ratezi.

Concluzie
Nici macar timpul dupa care ne orientam nu este unul natural si 100% precis, traim intr-un sistem pe care nici macar nu il intelegem, doar il respectam fara sa stim cine si cu ce scop l-a implementat. Traim intr-un sistem artificial care are ca scop principal controlul nostru.

Controlul se realizeaza prin cel mai comun element al indivizilor - egoul.
Egoul este o conditionare, un algoritm implantat sub care mintea este dresata sa functioneze (stramb, evident) dupa cum vor unii (regii, comunistii, capitalistii, preotii, corporatistii etc).

Egoul ne este implantat de catre scoala, parinti si societate si ca efect ne mentine intr-o transa colectiva de valori impuse artificial. Daca vrei sa citesti mai mult despre ego incearca aici.

Acum cred ca ai ce discuta la masa de Craciun. Discuta si :

Friday, December 7, 2007

Tortura prin electrocutare

5 filme cu politisti americani care tortureaza si omoara oameni nevinovati prin electrocutare cu TASER GUN. Filmele aici

Ce este de facut?

Informare, informare - informeaza-ti prietenii si familia.

  • Elita prolifereaza intrucat oamenii nu stiu ca au o problema si nici in ce consta aceasta. Solutia apare intotdeauna dupa ce problema / cauza este identificata si inteleasa.
  • Pentru a putea gasi solutii la o problema mai intai trebui sa fii constient ca ai o problema. Majoritatea oamenilor nu stiu ca au o problema.
  • Sa nu uitam ca zidul Berlinului a cazut intr-o noapte si pe vremea aia nu era internet iar cenzura era in floare...

Wednesday, December 5, 2007

Europa nu garanteaza proprietatea privata

Europa nu mai garanteaza proprietatea privata !

In Spania daca o persoana moare si doneaza copiilor sai o proprietate, acestia trebuie sa plateasca un impozit de 35% din diferenta dintre valoarea de achizitie si pretul de piata, iar cum asta nu ar fi suficient se mai adauga o taxa de succesiune sau de donatie de 34% din valoarea de piata. Aceasta taxa trebuie platita de catre copii. La fel se intampla si in America si Anglia unde taxele sunt in jur de 60%.

Practic 69% din pretul casei este luat cu japaca de stat ; daca luam in consideratie si Lista Impozitelor Draconice din Europa pentru ce mai muncim ? Pentru ce mai cumparam case daca nu le putem lasa copiilor - acestia trebuind sa plateasca statului 69% din valoare din nou ? Am ajuns sa ne consumam intreaga existenta pentru niste cavouri pe timp de viata care mai apoi ne sunt luate de catre stat !

Am devenit vacile de muls ale bancherilor care au incalecat guvernele ?

Unde ne interaptam ? Comunism, fascism ?

Sursa articolului aici

Tuesday, December 4, 2007

Sute de fete imbolnavite de vaccinul Gardasil

Sute de fete americane s-au imbolanvit dupa ce au fost vaccinate in SUA cu forta de catre armata cu Gardasil. Articol complet aici. Evident ca Department of Health and Ageing papusa corporatiilor nu face public acest lucru in ciuda faptelor.

Ca tot va vorbeam de HPV si Gardasil in America copiii sunt luati de armata si vaccinati fortat, iar daca parintii se impotrivesc, acestia sfarsesc prin a fi incarcerati ! Caini de lupta, si vaccinari fortate la varful baionetei in SUA 2007, in tara libertatii, tara democratiei si a masoneriei. Totul pentru bani, pentru bani din domeniul public in buzunarul corporatiilor. Articol complet aici. America = Fascism !