Friday, April 3, 2009

BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT

BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT !
BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT !
BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT !

Din aceasta cauza bancherii prin intermediul papusilor de la G20 doresc desfiitnarea paradisurilor fiscale intrucat in toata lumea nicio banca nu plateste taxe vreunei tari ! Asadar ele sunt intr-un paradis fiscal perpetuu oriunde s-ar afla.


Cand s-a vorbit ultima data de cotizatia bancilor la bugetul statului?

Cand s-a scris ultima data sau s-a prezentat la televizor cam cate procente intra prin impozite de la banci in contul statului?

Niciodata, pentru ca nu se pune problema de asa ceva, este atat de simplu - bancile nu platesc nicio taxa la niciun stat. Bancile sunt stat in stat. Si nimeni nu observa, sau nu are curajul sa afirme acest lucru public pe un canal "oficial" ! Bancile oricum aveau dreptul sa tiparesaca bani din nimic prin procedeul legalizat international numit fractional reserve banking, acum vad ca nici taxe nu platesc... Viata ta este o iluzie.

Nu este normal sa platesti taxe la stat ! Acest lucru s-a intamplat datorita datoriei colosale cumulate in timpul primului si celui de-al doilea razboi mondial a guvernelor catre banci particulare, da ai citit bine. Anglia "invingatoare" a terminat de platit datoria cumulata din cel de-al doilea razobi modial prin '97 .

Normal este cand te imbolnavesti sa platesti doctorul, cand mergi pe autostrada sa paltesti...De ce sa platesc eu inainte pentru bolile si drumurile altora, asta creeaza lene si iresponsabilitate civica ! Taxarea preventiva ca procedeu este anormala, totalmente necapitalista.
Taxele pe venit sunt o modalitate de control asupra populatiei. Masurile totalitare ale lui Obama (prin plata datoriilor bancare private din bani publici) au dublat datoria publica catre stat a americanilor - de la 33.000 USD au ajuns la 65.000 USD, orice copil se naste primeste din start o datorie din partea statului - aici se ingroapa taxele tale... romanii ii ajung din urma cu inca cateva imprumuturi de la FMI.

Guvernele din toata lumea taxeaza (fura) totul :
  1. Taxeaza benzina cu 90% pentru drumuri
  2. Taxeaza circulatia marfurilor TVA
  3. Taxeaza venitul cetatenilor
  4. Taxeaza profitul firmelor
  5. Taxeaza importurile
  6. Taxeaza mostenirile
  7. Taxeaza dobanzile
  8. Taxeaza pensiile
  9. Taxeaza aerul (taxa pe carbon)
  10. Taxeaza vacantele si alte produse de lux
  11. Taxeaza zborurile internationale
In tot acest timp bancile nu platesc nico taxa, nici TVA, nici taxa pe venit !
TU PLATESTI TOT CE NU PLATESC BANCILE !

Citeste si :


16 comments:

Anonymous said...

Din contra, toata lumea ar trebui sa traiasca intr-un paradis fiscal: http://elucubratie.wordpress.com/2009/01/28/vreau-taxe-zero/

Anonymous said...

Juggernaut, de acord cu tot ce zici tu.

Dar ma intreb daca avem o alternativa reala si functionala la actuala oranduire.

Nu de alta, dar noi, romanii, suntem fripti. Nu demult am scapat de comunism, si ce am pus in locul lui? Din nou suntem nemultumiti (pe buna dreptate), dar personal nu o sa fiu de acord cu nicio schimbare (bineinteles, daca se va pune vreodata problema) daca nu avem o tina precisa. Daca nu avem din start un alt sistem corect SI FUNCTIONAL.

De utopii suntem cu totii plini si satui.

Juggernaut said...

Deci sum spuneam, adultii sunt ocupati si le e lene sa mai faca ceva, au istovit cu plata ratelor si taxelor, nu mai au energie nici macar sa se revolte.

Adultii asteapta sa vina illuminatii cu o solutie la cheie si pe tava... FALS !

Noi suntem cei pe care ii asteptam de fapt ! Schimbarea si o lume mai buna sa face prin noi, prin propagarea masiva a acestor idei din acest blog despre societate si taxe si sistem bancar.

Oricne isi poate da seama ca actualul capitalism este defapt un Feudalism Bancar Mondial cu tente socialiste pentru cetatenii de rand !

Anonymous said...

Juggernaut,

Eu intreb direct: ce alternative avem la actuala oranduire?

Asa cum zici, daca asteptam ca altii sa ne dea solutii, atunci sa nu ne miram ca solutiile "lor" vor fi tot in folosul "lor".

Iti promovez blogul oriunde pot si cat pot pentru ca sper sa se trezeasca tot mai multi oameni la realitate.

Problema este tot A NOASTRA, a celor istoviti de rate, impozite, etc. EI vin cu o solutie: guvernare mondiala. NOI cu ce contraoferta venim? Pentru ca viata inseamna schimbare, evolutie, deci e normal sa schimbam ceva. EI ne propun o schimbare intr-o anume directie.

NOI deocamdata nu ne-am depasit conditia de animal de povara care se impotriveste din cand in cand. Stim numai sa inghitim in sec si, din cand in cand, sa ne revoltam. Dar nici atunci nu ne iese cine stie ce, si nici nu e asta o solutie.

Daca vrem sa fim constructivi, haideti sa facem un proiect comun in care sa modelam o societate corecta din toate punctele de vedere. Sa avem o alternativa la propunerea "lor". Nu e suficient sa observam problemele. Daca ne limitam la asta, pierdem de 2 ori: nu vom schimba nimic si, in plus, ne vom impovara si cu aceste cunoasteri, in loc sa nu ne intereseze si sa mancam gratare la iarba verde si sa murim linistiti...

Iata mai pe larg ceea ce vreau eu sa zic:

http://trezitiva.blogspot.com/

Nu sunt un blogger, deci fiti va rog indulgenti cu mine.

Juggernaut said...

Solutie : interzicerea multinationalelor mai mari de nu stiu cate zeci de mii de angajati.

Intetrzicecrea procedeului de fraional reserve banking.

Impozite numai pentru firme mai mare de 10 angajati.

Multinationalele si bancile cand sunt prea mari devin stat in stat in afara statelor... este un paradox, capitalismul se transforma in feudalism cu tente comuniste atunci cand "jucatorii" sunt prea mari si nu mai respecta regurile jocului prin acorduri internationale si cu guvernele locale...

Mentinerea statelor nationale si banarea oricaror organizatii pro-globalizare...

Juggernaut said...

Sa mergem la meeting in numar cat mai mare ! Miercuri, 8 aprilie 2009 intre orele 12-15,la Palatul Parlamentului, Camera Deputatilor, pe latura cu Parcul Izvor.

Lucrurile incep sa se miste ! Curaj si adu cat mai multi oameni cu tine !

TLP said...

Românule, unde îţi sunt valorile?

Zilele astea, moldovenii sunt mai români decât românii. Moldovenii trăiesc o revoluţie care în România încă nu s-a produs. Da, ai citit bine. În România încă n-a avut loc o revoluţie.

- Sigur, România a intrat în UE, avem telefoane mobile, net şi SRL-uri însă acestea sunt nişte oase aruncate ca să ne distragă atenţia de la ce se întâmplă în jur.
- Avem alegeri şi oamenii chiar cred că votând pe X sau pe Y pot schimba ceva. Diversiuni. Se oferă iluzia controlului - un calmant psihologic. Cam ca butonul de la semafor care nu face nimic.
- Săracii oameni chiar cred că au un cuvânt de spus. Educaţia e construită în aşa fel încât să creeze o puternică credinţă în Fantezia Soluţiilor Politice.
- Revoluţia a fost o lovitură de stat, organizată în aşa fel încât cei care trăgeau sforile înainte să le tragă şi după.
- Interesele membrilor de partid au fost înlocuite cu licitaţii trucate şi contracte cu statul.
- Tablourile cu Ceauşescu au fost înlocuite cu icoane, dialectica a fost înlocuită cu religie.
- Casa Poporului va fi reconstruită şi i se va spune Catedrala Mântuirii Neamului.
- Eu îi spun Catedrala Trădării Neamului, deschiderea căii Moscova-Bucureşti.

Juggernaut said...

Vezi ca protestatarii si din Moldova (ca si de la Londra G20) sunt tineri, sub si in jur de 20 de ani. Acestia au inteles ca nu au nicio sansa in aceasta lume si sistem de cacat monopolizat de babalaci, taxe, rate si nepotism.

Cat despre adulti acesti gardienti ai inchisorii planetare, sclavii NWO, dronele astea sunt ocupate si le e lene sa mai faca ceva, au istovit cu plata ratelor si taxelor, nu mai au energie nici macar sa se revolte.

Anonymous said...

Juggernaut,
vreau si eu argumente la acuzatiile tale.
eu STIU ca bancile au un bilant contabil care este public; de asemeni STIU ca bancileplatesc tot felul de contributii la bugetul statului.

daca te intereseaza o SCHIMBARE, poate ar trebui sa studiezi un pic principiile de functionare a bancilor din tarile musulmane comparativ cu bancile occidentale.
de exemplu: bancile islamice nu percep dobanda.

TLP said...

E, cacat. Percep dobanda numa nu-i zic asa :).

Din cate am citit se fac co-investitori cu tine. Cat % pun atata % cer.

Ei pun 90%, cer 90%. Un exemplu.

Asta-i o dobanda mai mare decat ce se face in occident, fiindca in occident banca poate sa-ti dea 90% din investitie dar tu tot dobanda fixa o dai inapoi.

Anonymous said...

De FLORII:SA VA FIE IN SUFLET PACE,LUMINA,BUCURIE SI IUBIRE.
Toti marii marturisitori de adevar(oricare ar fi fost domeniul activitatii lor) au fost/sunt oameni profund bucurosi...si au APRECIAT VIATA IN TOATE ASPECTELE EI.
Asa incit...draga juggernaut si dragi comentatori va daruiesc un zimbet in Lumina.
Constiinta Cristica Este si este Vie.

Anonymous said...

http://elucubratie.wordpress.com/2009/04/14/in-memoria-europei-nu-se-mai-sacrifica-vite-pana-la-1-mai/

o incalcare a drepturilor femeii asupra propriului corp care aminteste de masurile similare luate de comunisti

Anonymous said...

Deputaţii şi-au făcut pomană de preoţi în Săptămâna Mare

O ordonanţă a guvernului Tăriceanu II care măreşte salariile preoţilor a fost votată cu entuziasm şi de PDL şi de PSD.


http://www.cotidianul.ro/deputatii_si_au_facut_pomana_de_preoti_in_saptamana_mare-80742.html

Anonymous said...

Mitropolitul R. Moldova: Daca s-ar preda religia in scoli, astfel de evenimente nu s-ar intampla in societatea noastra

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5593937-mitropolitul-moldova-daca-preda-religia-scoli-astfel-evenimente-nu-intampla-societatea-noastra.htm

Anonymous said...

Salut cat de adevarata este afirmatia ca Bancile nu platesc taxe?

Am gasit aceasta informatie:

http://www.ziare.com/Statul_estimeaza_ca_va_lua_din_profitul_bancilor_750_milioane_lei-650152.html

Anonymous said...

Deci totusi ele platesc impozite?