Wednesday, May 7, 2008

Manipularea Copiilor, Manipularea Viitorului


Ar fi interesat sa cititi si cateva informatii despre o grupare oculta numita - Societatea Fabiana

LINII GENERALE
SCOALA
VACCINURI SI MEDICAMENTE

RELIGIACa tot va vorbeam de HPV si Gardasil, in America fetitele sunt luate de armata si vaccinate fortat, iar daca parintii se impotrivesc, acestia sfarsesc prin a fi incarcerati ! Caini de lupta, si vaccinari fortate la varful baionetei in SUA. Totul pentru bani, pentru bani din domeniul public in buzunarul corporatiilor. Articol complet aici.

Totodata un program obligatoriu al Universitatii din Delaware cere tuturor studentilor sa admita faptul ca “toti albii sunt rasisti” si le ofera un “tratament” impotriva atitudinilor incorecte privind clasa, genul, religia cultura sau sexualitatea pe care le-ar putea avea in momentul inscrierii la scoala. “Educatia” in privinta rasismului este numai unul din subiectele pe care studentii trebuie sa le adopte ca parte din experienta universitara la Delaware, spune organizatia FIRE. “Programul socant de reeducare ideologica”, pe care universitatea il defineste ca un “tratament” pentru atitudinile si ideile incorecte ale studentilor, este de-a dreptul “orwellian”, considera membrii FIRE.

Manipulare = Globalizare= Fascism=CONTROL


Tuesday, May 6, 2008

Stapanii "Robotilor", Arhitectii Controlului


Cuvantul robot este de origine slavona si inseamna servitudine, sclav - (rabota, robotnik, robotiti).

Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare - capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Mereu o piramida. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident - impuse si limitate.

Indivizii se nasc, sunt formati iar apoi intra in societate. In evul mediu descoperisem armele dresorilor de minti umane - religia si regalitatea, unsii domnului. In comunism descoperisem armele dresorilor de minti umane. Cum arata noul om fabricat de corporatii ? Ce aspiratii are el ? Ce-si doreste de la viata ? Ce intelege din politica ?
  • Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni.
Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista?

Citeste si:
  1. Masa de carne inerta
  2. Transa Colectiva
  3. Munca, Rutina, Timpul si Gandirea
  4. Societatea Fabiana
  5. Sistemul Ocult vs. Societatea



Monday, May 5, 2008

Oficialii americani nu pot fi judecaţi pentru crime de război

Congresul SUA a votat în octombrie 2007 Legea comisiilor militare. Textul legii, aşa cum a fost aprobat şi a intrat în vigoare, conţine un amendament care nu exista în proiectul iniţial de lege. Amendamentul respectiv oferă imunitate unor criminali de război (consideraţi criminali de război conform Convenţiei de la Geneva), în frunte cu liderii administraţiei Bush.

Mărturiile sub jurământ ale unor militari americani (general locotenent Randall M. Schmidt, general maior Mike Dunlavey şi comandorul general de brigadieri Janis Karpinski) dovedesc implicarea directă a unor lideri ai administraţiei Bush în crime de război. Aceste mărturii probează că fostul secretar al apărării Donald Rumsfeld, vicepreşedintele Dick Cheney şi preşedintele George Bush sunt vinovaţi pentru că au ordonat şi/sau aprobat aplicarea unor metode de tortură asupra deţinuţilor de la Guantanamo şi Abu Ghraib.

Astfel, conform legislaţiei în vigoare la momentul respectiv, aceşti lideri ar trebui judecaţi pentru crime de război. În 2006, Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite a dat o decizie care declara ilegale comisiile militare de judecată instituite ad-hoc. Decizia Curţii Supreme a confirmat faptul că în cazul tuturor prizonierilor aflaţi în custodia SUA trebuie respectată Convenţia de la Geneva. Articolul 3 al acestei Convenţii interzice „încălcarea demnităţii persoanelor, tratamentele umilitoare şi degradante.”

Pentru a asigura imunitatea liderilor administraţiei Bush, Legea comisiilor militare (Military Commissions Act, MCA) semnată de George Bush pe 17 octombrie 2006 schimbă sensul noţiunii de „tortură” şi îi exonerează pe cei responsabili. Astfel, un amendament adus textului legii, chiar înainte ca acesta să fie prezentat Congresului, redefineşte termenul de tortură. Noua formă exclude dintre crimele de război tocmai metodele cele mai violente şi mai inumane şi totodată îi scuteşte de orice responsabilitate pe cei care le aplică sau le comandă. Legea se aplică retroactiv până în anul 1997.

Dictatura Militara in SUA

Noua lege a Apărării Naţionale îi permite preşedintelui SUA să utilizeze armata fără consimţământul autorităţilor locale pentru a suprima orice situaţie calificată de el drept „dezordine publică”.

Acesta reprezintă un pas important în instaurarea unei dictaturi militare şi intră în conflict cu alte legi care interzic amestecul armatei în chestiunile civile. Urmând modelul american, şi alte ţări (printre care şi România) şi-au creat mega-structuri militaro-poliţieneşti gata să intervină în forţă asupra maselor.

Legea marţială poate fi instaurată sub orice pretext
Legea marţială poate fi instaurată în caz de „atacuri sau incidente teroriste” dar şi într-o serie de situaţii care de fapt nu au nicio legătură cu aceasta: „dezastre naturale, epidemii, alte urgenţe de sănătate publică sau orice altă condiţie”. Lista rămâne deschisă prin adăugarea precizării „sau în orice altă condiţie”, astfel încât preşedintele SUA are libertatea să declare legea marţială practic în orice situaţie. Tot el este singura persoană care poate stabili „dacă violenţele civile au atins nivelul necesar pentru a instaura legea marţială” şi „dacă autorităţile de drept ale statului sunt incapabile, refuză sau eşuează să obţină ordinea publică”. În acest caz, el va cere intervenţia armatei pentru a suprima „orice insurecţie, act de violenţă civilă, adunare ilegală sau conspiraţie”.

Fonduri uriaşe pentru înarmarea împotriva populaţiei paşnice
Noua lege alocă Pentagonului fonduri uriaşe, de 532,8 miliarde de dolari pentru a realiza raiduri armate împotriva oricărei persoane pe care o consideră indezirabilă: protestatari, imigranţi sau oricine este bănuit a fi un potenţial terorist. Aceşti bani vor fi utilizaţi şi pentru construirea de centre de detenţie şi pentru a dota forţele de ordine cu tehnologie şi arme de ultimă oră.

CONCLUZIE
  • Din toate aceste demersuri ale statului nu putem deduce decat ca brutalul control asupra populatiei inspira de fapt frica celor bogati si puternici, o frica justificata deoarece lumea vrea o schimbare.
Citeste si :


Sunday, May 4, 2008

Monitorizarea nou nascutilor in SUA


  • De ce toate celebritatile ramaneau gravide prin reviste anul trecut ?
Baietii aveau nevoie de material genetic proaspat !
Presedintele Bush a semnat legea prin care se creeaza o baza de date ADN in SUA. In aceasta lege se stipuleaza faptul ca guvernul trebuie sa continue sa largeasca monitorizarea nou-nascutilor. O parte din textul legii semnaleaza clar ca ADN-ul recoltat poate fi folosit in experimente genetice si teste.

Inocularea de pacate si frustrari false copiilor



Tehnica inocularii pacatelor si frustrarilor false copiilor, este folosita de crestinii evanghelisti pentru a justifica copiilor dependeta de biserica. Se intampla in America

Saturday, May 3, 2008

Inchinarea in fata icoanei lui Bush !

Se intampla in asa numitele Jesus Camps din America :